Cauta ...
0
0

Program de Fidelizare / Client Gold & Silver

Daca te numeri printre clientii care ne sunt alaturi si plaseaza in mai multe randuri comenzi la noi, vrem sa iti rasplatim increderea. In functie de valoarea comenzilor, daca esti un client care are o vechime mai mare de 3 luni, poti deveni:

client Silver, daca ai cel putin 2 comenzi a caror valoare depaseste 6.000 lei*

client Gold, daca ai cel putin 3 comenzi a caror valoare depaseste 12.000 lei*

*costul transportului nu este inclus

Obtii automat statutul de client Silver sau Gold, daca ai cont de client inregistrat pe site-ul F64.ro, cu o adresa valida de e-mail si indeplinesti conditiile mentionate anterior. Validarea statutului de client Silver sau Gold se face in decurs de 3-7 zile din momentul atingerii pragurilor precizate, dupa expirarea perioadei de retur a ultimei/ultimelor comenzi plasate. Imediat ce devii client Silver / Gold, vei primi o instiintare in acest sens prin e-mail. Beneficiile de client Silver / Gold nu sunt transmibile.

Iata care sunt avantajele de care beneficiezi in calitate de client Silver sau Gold:

•preturi preferentiale, cu discounturi variabile, de pana la 25% (exceptie fac de obicei produsele aflate deja intr-o promotie);

•intaietate in rezervarea produselor cu stoc limitat;

•perioada extinsa de rezervare a comenzii de pana la 4 zile*;

•acces la serviciul de inchirieri si multe alte facilitati

*exceptie fac produsele din consignatie, care se pot rezerva pentru maxim 48 de ore

Pentru a avea acces la aceste facilitati, este nevoie sa fii logat in site cu contul tau de client. Cand esti logat in cont poti vizualiza direct in pagina produselor pretul special si discountul acordat.

 

Copyright F64.ro © 2001-2020