Cauta ...
0
0

Autentificare rapida

Dupa cum stii deja, ne-am modificat site-ul si i-am adus cateva noi imbunatatiri. Inclusiv modul de autentificare, care acum vine cu tehnici moderne, plus o siguranta sporita a datelor tale. Avem 4 variante disponibile pentru a te putea autentifica in contul F64. Trebuie doar sa alegi varianta care ti se potriveste, in functie de preferinte si device-ul de pe care ne vizitezi.

Pentru a afisa modulul de autentificare, trebuie doar sa dai click pe "Contul meu" si sa alegi una din variantele de mai jos.

 

1.ACCES RAPID

-Autentificare fara parola

 

Reprezinta un mod rapid de autentificare, ideal pentru cei care nu doresc sa gestioneze o parola a contului. Acest mod de autentificare iti trimite un cod de acces pe adresa de email completata de tine, cod care va tine loc de parola pentru o singura autentificare.

 

 

Emailul venit pe adresa introdusa de tine are urmatorul format:


Salut,
Mai ai de parcurs un singur pas pentru a accesa pagina dorita. Tot ce trebuie sa faci este sa te intorci pe site si sa inserezi codul pentru a continua!
COD ACCES
Multumim!
Echipa F64

 

2.Autentificare cu Google

-Autentificare cu un singur click

 

Acest tip de autentificare, reprezinta o autentificare rapida, cu un singur click, daca pe dispozitivul de pe care accesezi site-ul F64 (mobil, tableta, pc, laptop, etc) esti autentificat deja intr-un cont Google. In cazul in care nu esti autentificat intr-un cont Google, se va deschide un pop-up, pentru introduce datele tale, dupa care, in mod automat, vei fi logat in contul tau F64.

 

 

3.Autentificare cu Facebook

-Autentificare cu un singur click

 

La fel ca AUTENTIFICARE CU GOOGLE, aceasta iti ofera posibilitatea autentificarii rapide, cu un singur click, daca pe dispozitivul de pe care accesezi site-ul F64 (mobil, tableta, pc, laptop, etc) esti autentificat deja in contul de Facebook. In cazul in care nu esti autentificat intr-un cont Facebook, se va deschide un pop-up, pentru a introduce datele tale, dupa care, in mod automat, vei fi logat in contul tau F64.

 

 

4.Autentificare cu adresa de email si parola

-Autentificare clasica

In cazul in care doresti accesarea contului tau, in mod clasic, cu user si parola, poti face acest lucru apasand butonul de "Autentificare cu adresa de email si parola", unde vei avea posibilitatea de a introduce adresa ta de email aferenta contului tau F64 si parola.

 

 


ATENTIE

- in cazul in care ai deja un cont pe site-ul F64, este necesar ca la prima autentificare, sa accesezi butonul de resetare parola! Acest lucru este valabil doar la prima autentificare dupa introducerea noului sistem de autentificare.

Daca nu ai deja un cont, si totusi alegi varianta de autentificare cu adresa de email si parola, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi butonul "Fa-ti cont nou" - vezi imaginea de mai sus!

 

Copyright F64.ro © 2001-2020