Cauta ...
0
0

Servicii / Upgrade echipament foto

De ce sa folosesc serviciu de Upgrade echipament foto ? Daca ai de vanzare echipament foto (aparat foto slr, obiective foto-video, camere video, echipament de studio si aparate foto compacte high end) si vrei sa cumperi alt produs din gama noastra de produse, venim in ajutorul tau cu acest serviciu si iti facem un discount pe loc la echipamentul dorit!

Cat timp sunt valabile punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate sunt valabile timp de 9 luni de zile in contul tau de client F64.

Ce produse pot aduce pentru Upgrade?

Produsele foto-video pe care le primim in Upgrade sunt urmatoarele:

- aparate foto SLR si DSLR
- aparate foto mirrorless
- obiective foto-video
- camere video profesionale si action cam
- echipament de studio
- aparate foto compacte high end

Cum procedez ?

Te asteptam la showroom-ul nostru din bulevardul Unirii nr.45 cu echipamentul pe care vrei sa-l vinzi si noi il evaluam si stabilim impreuna un pret care va reprezenta discountul pentru noul produs.
Daca nu poti ajunge personal cu produsul, il poti trimite prin curier,la adresa showroom-ului nostru din Bulevardul Unirii nr.45. Noi il evaluam si iti comunicam discountul pe care il putem oferi pentru noul produs.

Ce se intampla daca evaluarea facuta nu este satisfacatoare?

Putem depune in consignatie ( termeni si conditii ) produsul la un pret mai mare sau putem sa impachetam produsul si il livram inapoi catre tine la adresa dorita, costul transportului fiind suportat de tine.

Cum fac comanda pe echipamentul nou?

In cazul in care esti in magazin te ajuta pe loc colegii nostri de la departamentul Consignatie cu inscrierea si facturarea unei comenzi pentru echipamentul nou.

Daca doresti sa comanzi Online echipamentul nou poti utiliza drept discount punctele de fidelitate primite in cont in urma Upgrade-ului.

Detalii si conditii generale

– echipamentul foto trebuie sa fie functional si fara urme mari de uzura ( ex: crapaturi, display defect etc.);
– in cazul in care clientul nu doreste sa achizitioneze un alt produs pe loc, poate primi o factura de avans cu suma stabilita;
– pretul stabilit pentru upgrade se calculeaza in felul urmator: pretul de intrare in consignatie ( care reprezinta aproximativ 65% din pretul produsului nou - (minus) comisionul Consignatiei ) la care se scade tva-ul (19%). Pretul/valoarea exacta va fi stabilita individual, in functie de gradul concret de uzura, aspect, vechime, etc.
– livrarea se face cu orice curier ( de preferat Urgent Curier ) si plata transportului este suportata de client; la cererea clientului putem trimite curierul sa ridice produsul si plata (asemanator cu pick up & return ) va fi suportata de client la pretul special care il avem cu Urgent Curier;
Pentru detalii suplimentare privind Programul de upgrade echipament foto F64, ne puteti contacta la adresaupgrade@f64studio.ro

* F64 Studio SRL isi rezerva dreptul de a modifica modul sau perioada de functionare a acestui serviciu fara o atentionare prealabila.
Prin participarea la aceasta Campanie, clientii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament.

Copyright F64.ro © 2001-2020