Cauta ...
0
0

Comunitate / Blog F64

 

 

RAMAI MEREU CONECTAT!

Blogul F64 este platforma pe care publicam orice tip de material care poate fi de interes pentru un pasionat de imagine, indiferent ca este la inceput de drum sau un profesionist cu o vasta experienta. Peste 40.000 de cititori unici pe luna gasesc relevante informatiile de pe aceasta platforma, folosindu-le pentru a evolua permanent.

Pe blogul nostru sunt publicate minim 40 de articole in fiecare luna, iar tematica abordata este extrem de diversificata.

Ce gasesti pe blogul F64?

  • Tutoriale
  • Noutati si stiri
  • Concursuri
  • E-bookuri
  • Editoriale
  • Evenimente (lansari, expozitii, cursuri)
  • Review-uri
  • Proiecte noi si multe, multe altele

Pana acum, blogul F64 a fost apreciat deja de 2 ori ca fiind cel mai bun blog de companie din Romania. Am castigat premiul I la aceasta categorie atat in 2013 la Top Corporate Blogs, cat si in 2016, in cadrul competitiei Webstock.

Blogul F64 este actualizat zilnic cu informatii utile si practice care te vor ajuta sa fii mereu informat si inspirat.

Daca inca nu esti deja cititorul nostru dedicat, cu siguranta iti vom oferi toate motivele sa devii.

Ne gasesti aici!

TESTIMONIALE CITITORI

Ce spun cititorii?

Cosmin: “Felicitari f64 pentru aceasta serie de articole legale. Sunt foarte putine surse credibile de astfel de informatii.

Multumesc F64, ca existati, ca ma informati si culturalizati in arta fotografiei! Eu sunt la inceput de drum in acest domeniu, dar intuitia si sensibilitatea, plus dragostea pentru frumos, au fost o temelie pentru visul meu, acela de a ajunge unul dintre cei mai buni fotografi. Multumesc din suflet!

Articol FOARTE util fotografilor tentati de a-si pune un proiect intr-o carte. Unghiuri multiple, autori remarcabili. Multumesc, Andreea Tanase !

Fain scris, poate pricep si alti fotografi ca exista si alte genuri de fotografie, nu doar peisajul.

Multumesc de raspuns Alexandra. O zi frumoasa si continua cu articolele interesante publicate aici!! Le astept cu interes!

Oliver Merce “Excelent articol. Pana acum, toti fotografii prezentati de Cristian au fost extraordinari. Datorita unui astfel de articol am achizitionat si cartea ‘Sertao’ a lui Tiago Santana. Sper ca articolele acestea sa apara cu o ‘cadenta’ mai ridicata.

Felicitari domnului Doru Panaitescu pentru acest interviu: discurs echilibrat, pertinent si de bun simt. Rari astfel de oameni pe meleagurile noastre. Ii doresc sa se bucure in continuare de ceea ce face pentru ca face bine.

 

Copyright F64.ro © 2001-2020