Cauta ...
0
0

Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal - Sistem de camere de securitate -

1.Cine suntem?

F64 Studio SRL este o companie inregistrata in Romania avand ca obiectiv comertul cu amanuntul a produselor electronice si de fotografie.

2.Date personale pe care le prelucram

F64 Studio SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs. prin intermediul sistemului de camere:

•Imagine video ce va poate surprinde

3.De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru urmatoarele motive:

In interesul nostru legitim de a ne proteja bunurile, angajatii dar si pe dumneavoastra ca client dorim sa prelucram urmatoarele date cu caracter personal:

•Imagine video stocata 30 de zile – avem nevoie de aceste informatii pentru ca in caz de incident sa putem asista autoritatile in eforturile de rezolvare a incidentului.

4.Ce facem cu ele

Datele dumneavoastra cu caracter personal din cadrul filmarilor sunt prelucrate in cadrul companiei F64 Studio SRL situata in Romania. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra are loc in fiecare locatie pe sistemele de stocare ce pot fi accesate cu cont si parola doar de catre persoanele responsabile din locatie.

Aceste persoane au fost train-uite privind responsabilitatile lor si partajeaza datele cu autoritatile doar conform unei proceduri aprobata intern.

Inregistrarile nu includ date audio, monitorizarea este in direct, nu se utilizeaza tehnologii de recunoastere faciala.

Pentru protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal si pentru respectarea drepturilor dumneavoastra de respectare a vietii private si de familie, de libera constiinta si religie, de libertate a expresiei, de asociere si de interzicere a discriminarii s-a efectuat o evaluare a impactului asupra protectiei datelor, evaluare care a identificat masuri de atenuare a riscurilor si din care nu au rezultat riscuri reziduale.

5.Cat timp pastram datele cu caracter personal

Datele din sistemul de stocare sunt pastrate pentru o perioada de 30 de zile dupa care sunt distruse. Daca exista o solicitare de restrictionare a prelucrarii datele vor fi arhivate pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Persoana vizata care a depus solicitarea de restrictionare va fi informata inainte de ridicarea restrictiei.

6.Care sunt drepturile dvs?

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal aveti mai multe drepturi pe care vi le puteti exercita scriind un mail la dpo@f64.ro .

Dreptul de acces la datele cu caracter personal – aveti dreptul sa solicitati acces la datele dumneavoastra cu caracter personal stocate in sistemul de stocare al organizatiei. Pentru acest lucru va rugam sa ne indicati in solicitare data, ora aproximativa si magazinul in care ati fost filmat de sistemul de camere de securitate, precum si alte informatii care sa ne ajute la identificarea dumneavoastra. Veti primi o copie digitala a inregistrarilor dar in care imaginile cu alte persoane vizate precum si datele cu caracter personal ale altor persoane vor fi anonimizate.

Dreptul de rectificare, dreptul de stergere al datelor cu caracter personal – dupa 30 de zile, termenul legal de raspuns, aceste date vor fi distruse automat daca nu exista alte solicitari ale autoritatilor competente.

Dreptul de restrictionare al prelucrarii datelor cu caracter personal – aveti dreptul sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, in special pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Pentru acest lucru va rugam sa ne indicati in solicitare data, ora aproximativa si magazinul in care ati fost filmat de sistemul de camere de securitate, precum si alte informatii care sa ne ajute la identificarea dumneavoastra. Datele dumneavoastra vor fi arhivate si vor fi prelucrate doar cu consimtamantul dumneavoastra sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau pentru protectia drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice sau din motive de interes public important al Uniunii sau al unui stat membru

Dreptul la opozitie - aveti dreptul sa va opune?i prelucrarii datelor cu caracter personal. Pentru acest lucru va rugam sa ne contactati la dpo@f64.ro

Dreptul la portabilitatea datelor – acest drept nu se aplica pentru datele cu caracter personal prelucrate de catre sistemul de camere de securitate.

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contacta?i la dpo@f64.ro.

Daca doriti sa inainti o plangere legata de modul in care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail dpo@f64.ro. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plangere la ei.

Copyright F64.ro © 2001-2020