Cauta ...
0
0

Comenzi / Cum platesc

 

Platile cash au urmatoarele limitari conform Legii 70/2015 actualizata

1. pt persoane juridice este limitat la 5.000 ron si diferenta prin banca

2. pt persoane fizice
- daca factura e de 10.001 ( adica mai mare de 10.000 ron ) este limitat la 5.000 ron cash si restul prin banca
- daca factura e pana la 9.999 ron se poate incasa toata suma cash

Plata in rate , mai multe detalii AICI

 

💶 Plata cu numerar

 

Plata cu numerar se face in lei, integral la ridicarea produseor din Showroom-ul F64 Studio, in conformitate cu Legea  70/2015 actualizata

Plata cu numerar se face in lei, integral la livrarea cu ramburs, atunci cand valoarea cumparaturilor nu depaseste suma de 4999lei.

 

 

💳 Plata cu cardul in Showroom-ul F64

 

Plata se poate efectua prin intermediul terminalelor POS existente in showroom.

Cardurile acceptate

 Visa , Maestro, MasterCard si American Expres
 Carduri in rate( comision 0%): Card Avantaj, Bonus Card, Euroline

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

 

💳 Plata cu cardul Online

 

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, f64studio.ro foloseste PayUmobilPay si PlatiOnline. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele F64 Studio . Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. 

 Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.  

 

💱 Transfer bancar

 

Aceasta metoda de plata se confirma instant din interfata ta de Internet Banking. Momentan, este disponibila detinatorilor de carduri emise de Banca Transilvania si BCR.

Dupa completarea formularului de comanda din cosul de cumparaturi, vei alege banca prin intermediul careia vrei sa realizezi plata.

Apoi, vei fi redirectionat catre interfata de Internet Banking a bancii tale, unde trebuie sa te autentifici. Datorita integrarii avansate cu PayU, vei regasi ordinul de plata precompletat cu toate detaliile necesare finalizarii tranzactiei.

Dupa finalizarea tranzactiei, vei fi redirectionat catre platforma PayU, mai exact in pagina de confirmare a tranzactiei. De indata ce plata este finalizata, primesti un e-mail cu valoare de chitanta, ca in cazul unei plati online obisnuite.

Diferenta fata de un transfer bancar standard este reprezentata de integrarea avansata dintre sistemul bancii si PayU, integrare ce permite confirmarea imediata a platii.

Astfel, asemenea platii online cu cardul, in momentul finalizarii cu succes a tranzactiei PayU, se trimite o notificare automata catre comerciant.

Banci partenere: BCR, Banca Transilvania.

Clientul utilizeaza aplicatia de Internet Banking a bancii cu care este deja familiarizat si efectueaza plata exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit, doar ca online.

 

📄 Plata prin cupoane cadou Cheque DeJeuner

 

Pentru cumparaturile facute direct in Showroom puteti folosi cupoanele cadou Cheque Dejeuner (Cadhoc) cu valori de 10,20,30,40 sau 50 lei.  Cupoanele cadou NU pot fi folosite in cazul comenzilor online/ramburs. Nu se acorda rest de bani in cazul achitarii integrale a contravalorii produselor. 

Pentru informatii suplimentare privind Tichetele Cadou accesati www.chequedejeuner.ro

 

📊 Ordin de plata

 

Va recomandam ca inainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plata) sa asteptati confirmarea ca toate produsele din comanda dvs sunt pe stoc si pot fi livrate. Veti primi aceasta informatie in scurt timp dupa ce comanda dvs a fost inregistrata in sistem. De asemenea, factura proforma o veti primi prin email in format electronic.

Produsele se livreaza (ridica) dupa ce s-a efectuat transferul, in contul de mai jos: 

Nume firma: F64 Studio SRL 
Cont lei: RO35BRDE426SV59043114260  
Cod unic inregistrare: RO14080808 

* Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

 

Copyright F64.ro © 2001-2020