Cauta ...
0
0

Securitate/Despre Securitate

Introducerea datelor dumneavoastra personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic.

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Mai multe informatii despre securitatea tranzactiilor online puteti gasi aici:


Politica de confidentialitate EPayments

Verified by Visa

MasterCard SecureCard

3-D Secure
Politica de confidentialitate EPayments Verified by Visa MasterCard SecureCard 3-D Secure Acord de confidentialitate

SC F64 Studio SRL recunoaste importanta protejarii datelor dumneavoastra personale ,ca si client. Informatiile personale pe care le transmiteti catre F64 vor fi utilizate exclusiv in scopuri de marketing sau in legatura cu detalii legate de produse, stocuri, oferte speciale sau pentru a va tine la curent cu newsletter-ul F64, un buletin electronic bogat in informatii legate de ultimele noutati in tehnologia foto-video si pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor.

La cererea dumneavoastra adresata catre F64, aceste date vor fi corectate, modificate sau sterse conform prevederilor legale in vigoare.

IMPORTANT! .

Copii pana la varsta de 16 ani trebuie sa obtina acordul parintilor sau al tutorelui pentru a furniza date personale.

Copyright F64.ro © 2001-2020