Cauta ...
0
0

Comunitate / Social Media

SOCIALIZEZI CU NOI?

Dezvoltarea platformelor de socializare impreuna cu telefoanele mobile ca instrument universal de comunicare si creatie au avut un rol foarte important in cresterea comunitatii pasionate de fotografie si videografie.

Pana acum 10 ani fotografiam aproape exclusiv cu un aparat foto si faceam filmari cu ajutorul camerelor video. Era deseori nevoie de un eveniment special ca sa folosim aceste echipamente pentru a imortaliza amintirile.

Astazi, fotografia a devenit o forma de comunicare zilnica pentru foarte multi dintre noi. Comunicam prin imagini cu cei care se afla in cercul nostru de prieteni, colegi, familie, postand noutatile pe cele mai populare platforme de social media.

Tocmai pentru ca activam in domeniul care a dus imaginea ca forma de exprimare la un alt nivel, suntem aproape de cei pasionati prin prezenta noastra pe cele mai importante retele de socializare.

In Romania am reusit sa adunam in jurul fotografiei poate cea mai mare comunitate de profil din mediul online, comunitate in care daca inca nu esti inscris, te invitam cu drag sa te alaturi chiar de astazi: F64 – grupul celor pasionati de fotografie te asteapta!

Ne mai gasesti si aici:

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Sunt platforme pe care postam zilnic informatii de interes pentru iubitorii de imagine si unde te poti conecta cu alti pasionati ca si tine. In acelasi timp, ne gasesti mereu pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru a te ajuta sa evoluezi si sa te bucuri cu adevarat de pasiunea ta pentru fotografie si videografie.

Socializam?

 

Copyright F64.ro © 2001-2020