Cauta ...
0
0

Servicii / Live chat

INTREABA ONLINE!

Pe site-ul nostru ai optiunea (din homepage) “Intreaba un specialist”. Acest serviciu functioneaza in sistem de Chat online, non-stop. Practic, beneficiezi de consultanta gratuita, oricand, oriunde! Prin serviciul Live Chat 24/7 ti-se raspunde instant, la orice ora! Asadar, daca nu ai posibilitatea sa ajungi in magazinul nostru, asteptam solicitarile tale din fata calculatorului sau de pe telefon.

Pentru ca pe site este foarte posibil ca deja sa gasesti informatia care te intereseaza, te rugam sa verifici daca ce te intereseaza este legat de unul dintre aspectele de mai jos:

STOC PRODUSE

In dreptul fiecarui produs de pe site vei gasi o mentiune care confirma statutul acestuia. Tot ce este nevoie sa faci este sa gasesti in site produsul care te intereseaza. Pe langa caracteristici si pret, oferim si informatia legata de disponibilitatea in stoc, actualizata in timp real.

COMENZI

Daca te-ai hotarat deja ce echipament iti doresti, poti afla totul despre procedura de comanda aici.

LIVRARI

Ai comandat si vrei sa afli cum va ajunge la tine echipamentul comandat? Aici gasesti toate detaliile!

PRINTING

In cazul in care vrei sa tiparesti fotografii sau o fotocarte, vezi aici cum lucreaza departamentul nostru de Printing!

CONSIGNATIE

Vrei sa achizitionezi un echipament utilizat sau vrei sa il valorifici pe al tau? In ambele cazuri, te poti baza pe noi. Aici gasesti toate detaliie despre colaborarea cu departamentul nostru de consignatie!

INCHIRIERI

Daca te-ai hotarat sa inchiriezi un echipament, esti in locul potrivit. Conditiile in care poti sa iei cu imprumut un echipament de la F64 se gasesc aici.

SESIZARI

Daca doresti sa ne transmiti o sugestie legata de produsele si serviciile noastre sau daca vrei sa faci o sesizare, aici gasesti toate informatiile care tin de de procedura de inregistrare.

RETURNARE

Ai intampinat neplaceri cu un produs sau serviciu achizitionat de la noi sau pur si simplu te-ai razgandit? Te vom ajuta sa rezolvam situatia. Iata aici cum se poate face un retur la F64.

Copyright F64.ro © 2001-2020