Cauta ...
0
0

Livrare / Livrare prin curier

Daca doresti livrare prin curier, inainte de finalizarea comenzii te rugam sa alegi optiunea: „Vreau sa primesc produsele prin Curier Rapid”

Poti, de asemenea, sa decizi intre cele doua firme de curierat cu care noi lucram: Fan Courier sau Urgent Cargus. Costul livrarii este de 15 lei pentru comenzile de sub 300 de lei, iar in functie de anumite optiuni de livrare sau modalitati de plata, pot fi costuri suplimentare.

Termenul de livrare este de aproximativ 24-48 de ore lucratoare de la data preluarii comenzii de catre curier.

In zilele de vineri, poti opta pentru Livrarea sambata, asigurata de Fan Courier, cu un cost suplimentar de 9 lei. Serviciul este disponibil numai pentru localitatile in care Fan Courier dispune de centre logistice.

Comenzile inregistrate sunt livrate conform modalitatii alese si a informatiilor furnizate in procesul de comanda. Te rugam sa verifici corectitudinea datelor inscrise, iar in cazul in care ai sesizat erori sau doresti sa modifici ceva in comanda, te rugam sa ne contactezi pentru procesarea acesteia, la numarul de telefon: 021.270.00.50 sau prin serviciul Live Chat 24/7.

In cazul livrarilor prin curier, acesta va emite pe loc o chitanta pentru suma platita. Aceasta chitanta va reprezenta dovada platii numerar, valabila atat pentru clienti persoane fizice, cat si clienti persoane juridice. F64 nu va mai emite ulterior alta chitanta, singura chitanta valabila fiind cea emisa de curier.

Pentru detalii despre livrare, poti contacta direct serviciul de curierat:

FAN Courier, la telefon: 0219336

Urgent Cargus, la telefon: 0219330 (Bucuresti) / 0219282 (provincie)

Copyright F64.ro © 2001-2020