Cauta ...
0
0

Comunitate / Despre noi

Orice poveste se naste din pasiune. Inca de la primele randuri scrise in istoria F64, am pornit pe un drum plin de provocari si frumos, pentru a crea locul unde cei ce iubesc comunicarea prin imagine sa aiba parte de o experienta care sa le depaseasca pozitiv asteptarile.

Inapoi in timp la anul 2001, o mana de oameni indragostiti de fotografie deschideau usile unui mic spatiu din centrul comercial Unirea din Bucuresti si primeau cu emotie si speranta primii clienti dar viitori vechi prieteni. Ei au fost primii care au beneficiat si au rasplatit prin fidelitate filosofia micului magazin foto care isi dorea sa ofere consultanta sincera si o relatie lunga clientilor si nu doar o vanzare rece. Asta a presupus dintotdeauna incredere si dedicare totala pentru nevoile omului care paseste pragul magazinului.

Romania anilor 2000 devenise o scena insetata de arta si deschisa catre pasiune, hobby, calitate si experiente cu orizonturi noi. Astfel ca, in paralel cu muzica si filmul, fotografia a inceput sa isi croiasca sau sa reinvie drumuri adanci si colorate in inimile oamenilor, care simteau tot mai mult ca au gasit o cale sa evadeze din cotidian, de a explora lumea inconjuratoare, de a imortaliza frumosul si de a pastra vii amintiri.

Asadar, undeva in 2006, adolescentul F64, mutat in casa mai spatioasa din str. Mihai Voda si hranit de familia ce crestea odata cu el, devenea personajul cu aceleasi virtuti dobandite din nastere, dar mai matur si mai intelept, dornic de a explora si darui experiente noi, dar si de a oferi in permanenta solutii personalizate, ascultand mereu si adaptandu-se la nevoile celor din jur. Erau anii in care clientii si angajatii se amestecau informal insotiti de limonada si ceva gratar gatit local, in bucataria magazinului.

In 2008, comertul online romanesc deja depasea faza livrarilor sporadice si manuale, prin serviciul postal de stat, fiindca oamenii aveau deja la dispozitie mijloace moderne de a face cumparaturi, de la plata cu cardul pana la curieri privati cu livrari rapide si desigur site-uri optimizate pentru achizitii in cateva clickuri. Prin urmare, magazinul de acum national F64, cu mii de prieteni si clienti membri in noul program de fidelizare, isi construia in continuare o echipa solida si diversa, cu consultanti specializati in magazinul fizic dar si call center, un departament dedicat pentru livrarea comenzilor online si specialisti interni de marketing - totul in cocheta casuta cu etaj de pe strada Vigilentei nr. 7 din Bucuresti.

Valul iubirii pentru fotografie a condus in 2011 compania catre a deveni cel mai mare magazin foto-video din Romania. A fost cel mai important pas de pana atunci, trecerea la cei peste 1000mp de echipamente foto-video expuse pentru testare in raioane amenajate pe categorii de produse, zone dedicate pentru printing, consignatie si inchiriere pentru clientii fideli si desigur consultanta specializata pe departamente. Extinderea echipelor de consultanti online si call center, precum si cresterea spatiilor de depozitare, au crescut si ele calitatea si eficienta serviciilor oferite clientilor. Cursurile pentru incepatori si cele de specializare pentru avansati, prezenta in mediile de comunicare virtuala impreuna cu zecile de mii de produse prezente in portofoliu au adus F64 in epoca moderna a vizualului si tehnologiei.

Povestea continua gratie echipei de peste 150 de suflete de profesionisti, vechi si noi (insa mereu tineri :D), care lucreaza pentru a oferi ce isi doresc la randul lor - un colt frumos de tara, orientat catre lucrul bun si bine facut.

Copyright F64.ro © 2001-2020