Cauta ...
0
0

Servicii / Call center

ALO, F64?

Da, sigur ca suntem disponibili pentru comunicare si prin telefon! Avem un Call Center dedicat, unde poti cere atat detalii tehnice,sfaturi sau recomandari pentru achizitionarea echipamentelor dorite,cat si informatii despre comenzile tale si serviciile noastre. Asadar, apelul tau este binevenit la numarul 021 270 00 50.

Departamentul Call Center F64 functioneaza dupa urmatorul program:

Luni – Vineri, intre 09:00 - 17:30

Sambata si Duminica - inchis

Pentru ca pe site este posibil ca deja sa gasesti informatia care te intereseaza, te rugam sa verifici daca ceea ce doresti sa afli este legat de unul dintre aspectele de mai jos:

STOC PRODUSE

in dreptul fiecarui produs de pe site vei gasi o mentiune care confirma statutul acestuia. tot ce este nevoie sa faci este sa gasesti in site produsul care te intereseaza. Pe langa caracteristici si pret, oferim si informatia legata de disponibilitatea in stoc, actualizata in timp real.

COMENZI

Daca te-ai hotarat deja ce echipament iti doresti, poti afla totul despre procedura de comanda aici.

LIVRARI

ai comandat si vrei sa afli cum va ajunge la tine echipamentul comandat? aici gasesti toate detaliile.

PRINTING

in cazul in care vrei sa tiparesti fotografii sau o fotocarte, vezi aici cum se lucreaza cu departamentul nostru de Printing

CONSIGNATIE

Vrei sa achizitionezi un echipament utilizat sau vrei sa il valorifici pe al tau? in ambele cazuri, te poti baza pe noi. aici gasesti toate detaliie despre colaborarea cu departamentul nostru de consignatie.

INCHIRIERI

Daca te-ai hotarat sa inchiriezi un echipament, esti in locul potrivit. Conditiile in care poti sa iei cu imprumut un echipament de la F64 se gasesc aici.

SESIZARI

Daca doresti sa ne transmiti o sugestie legata de produsele si serviciile noastre sau daca vrei sa faci o sesizare, aici gasesti toate informatiile care tin de de procedura de inregistrare.

RETURNARE

ai intampinat neplaceri cu un produs sau serviciu achizitionat de la noi sau pur si simplu te-ai razgandit? te vom ajuta sa rezolvam situatia. Vezi aici cum se poate face un retur la F64.

Copyright F64.ro © 2001-2020