Cauta ...
0
0

Servicii / Testare produse

INTAI TESTEZI, APOI ACHIZITIONEZI!

Ca fotograf, ai intotdeauna o multitudine de alegeri la dispozitie, de aceea incurajam si sustinem testarea unui echipament inainte de a fi achizitionat.

Este important sa stii cum functioneaza, daca se potriveste cu asteptarile tale, daca este corespunzator nevoilor si daca ai cunostintele necesare pentru utilizarea unui anumit tip de aparat.

Toate acestea le poti verifica numai daca faci un test cu viitorul tau echipament, pentru a fi sigur de decizia pe care o vei lua!

La F64 intelegem importanta verificarii echipamentelor inainte de a fi cumparate, de aceea oferim tuturor clientilor nostri oportunitatea de a testa produsele dorite in show-roomul nostru din Bucuresti (Bd. Unirii, Nr. 45).

Magazinul nostru de 1300 de mp este cel mai mare din industria de profil in sud-estul Europei.

O varietate foarte mare de echipamente foto si video sunt expuse tocmai pentru a oferi ocazia pasionatilor sa cunoasca echipamentul inainte de a-l cumpara, pentru a fi siguri ca au facut cea mai buna alegere.

Mai mult decat atat, un consultant din magazin va fi intotdeauna deschis sa ofere recomandari si detalii despre produse si te va ghida pentru a putea sa testezi in conditii optime echipamentul de care esti interesat.

 

Copyright F64.ro © 2001-2020