Cauta ...
0
0

Program de Fidelizare

O SIMPLA ACHIZITIE? NU, O LEGATURA PE TERMEN LUNG!

Prioritatea noastra nr. 1 la F64 a fost intotdeauna ca fiecare client sa fie multumit. Stim ca achizitia este doar un rezultat al faptului ca facem lucrurile bine si nu un scop in sine pentru noi. Legaturile durabile si increderea se construiesc in timp. De aceea dorim sa ai cat mai multe argumente sa ramai alaturi de noi pe termen lung si sa te recompensam pentru aceasta alegere.

PROGRAMUL DE FIDELIZARE F64

In ce consta, de fapt, programul nostru de fidelizare? In avantaje de care te bucuri pentru ca ai devenit client F64. De la reduceri de preturi, acumulare de puncte pe care le poti preschimba in cupoane cadou sau cu care poti sa achiti viitoarele tale comenzi, prioritate la rezervarea de produse sau acces la articole pe care sa le inchiriezi, am conceput un program care sa te motiveze sa ramai cu noi si sa te simti apreciat pentru deciziile luate.

Pe scurt, programul are 2 mari componente:

- incadrarea intr-o categorie cu statut de Silver / Gold, in functie de valoarea comenzilor
- acumularea de puncte de fidelitate la fiecare achizitie

Punctele de fidelitate

Castigi la fiecare achizitie! Ori de cate ori cumperi de la F64, valoarea comenzilor se contabilizeaza in contul tau si se transforma in puncte de fidelitate, pe care ulterior le poti folosi la noi comenzi sau pentru preschimbare in cupoane cadou.Acestea vor fi valabile dupa 15 de zile calendaristice de la data expedierii comenzii.

Pentru achizitionarea produselor SH nu se ofera puncte de fidelizare.

Cum functioneaza?

Marea majoritate a produselor beneficiaza de puncte bonus, care se adauga in contul tau de client in momentul achitarii comenzii. Exceptie de la aceasta regula o fac anumite produse aflate in promotii sau pachete speciale, deoarece acestea beneficiaza deja de reduceri de pret.

Vrem sa facem lucurile usor de inteles, de aceea am creat un sistem foarte simplu. Fiecare leu inseamna 1 punct. Daca ai achitat o comanda de 100 de lei, inseamna ca ai obtinut 100 de puncte. 100 de puncte valoreaza 1 leu. Poti vizualiza oricand numarul punctelor de fidelitate in contul tau de client.

La ce poti folosi punctele de fidelitate?

De ce merita sa te intereseze punctele de fidelitate? Pentru utilitatea lor. Punctele de fidelitate se pot folosi pentru a plati partial sau integral comenzile la F64 sau pentru a achizitiona cupoane cadou pe care sa le daruiesti celor dragi.

Imediat ce ai in cont puncte in valoare de minim 1 leu (100 puncte), le poti folosi pentru a plati partial sau integral o noua comanda plasata prin site. Pentru a putea folosi punctele de fidelitate intr-o comanda, aceasta trebuie sa fie in valoare de minim 50 de lei.

Alte informatii utile despre punctele de fidelitate

•valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 9 luni din momentul procesarii comenzii;

acestea vor fi valabile dupa 15 de zile calendaristice de la data expedierii comenzii;

•in cazul comenzilor cu plata ramburs, punctele aferente acestora vor fi afisate in detaliile contului tau, dar nu vor putea fi folosite, fiind cu status "in asteptare"; acestea devin active in momentul validarii platii;

•daca anulezi o comanda in care ai folosit puncte de fidelitate, acestea iti vor fi returnate in cont;

•punctele de fidelitate folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achiti factura aferenta acesteia;

•daca anulezi o comanda, punctele pe care urma sa le primesti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate;

•punctele de fidelitate se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site, chiar daca ridicarea produselor se face direct din showroom;

•punctele de fidelitate nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul sau transformate in bani

•punctele de fidelitate nu pot fi utilizate cumulativ cu cupoanele cadou

Pentru detalii suplimentare privind programul de fidelizare F64, contacteaza-ne la e-mail: office@f64studio.ro.

Copyright F64.ro © 2001-2020