Cauta ...
0
0

Comenzi / Contul meu

 

Pentru a putea accesa pagina contului tau si pentru a accesa informatiile disponibile acestei sectiuni, este necesar sa te autentifici. Vezi aici modalitatile de autentificare.

Poti accesa pagina dedicata contului tau, facand click pe numele tau, din partea superioara a fiecarei pagini a site-ului F64. Din pagina de destinatie, poti accesa urmatoarele:

 

📝 Date Personale

 

Aici sunt salvate doar datele contului, un minim de informatii necesare contului tau si beneficiilor pe care ti le acordam.

- Nume Prenume

- Adresa de email

- Numar de telefon

 

📂 Istoric Comenzi

 

Accesand butonul de "ISTORIC COMENZI" ti se va deschide, in acceasi pagina, istoricul tau de comenzi plasate dupa luna Septembrie 2018. Comenzile plasate pana in luna Septembrie 2018 vor fi afisate in tab-ul urmator.

 

📋 Comenzi Vechi

 

In pagina de "COMENZI VECHI" iti vei regasi intreg istoricul de comenzi. De cand ti-ai facut prima data contul si pana in Septembrie 2018. Informatiile prezente acolo sunt strict informative, avand posibilitatea sa descarcati factura si garantia produselor comandate.

 

🖤 Wishlist

 

Wishlist-ul, reprezinta totalitatea produselor adaugate la favorite. Practic este o lista de produse preferate pe care o poti adauga in contul tau pentru a avea mai usor acces la pret / disponibilitate / oferte si promotii

 

📄 RMA / SERVICE

 

In sectiunea de RMA / SERVICE poti inscrie o cerere tip atat pentu a face retur produselor care nu ti se potrivesc, cat si pentru a solicita o intergentie in garantie pentru produsele achizitionate de pe site-ul F64.

 

Copyright F64.ro © 2001-2020