Cauta ...
0
0

Comunitate / Cursuri

BUN VENIT LA SCOALA DE FOTOGRAFIE!

Ne bucura interesul tau pentru a te perfectiona in domeniul imaginii. Pe langa pasiune si un echipament bun, educatia face diferenta in ceea ce priveste nivelul la care poate ajunge un fotograf. 

Am organizat primele cursuri foto inca din anul 2007, iar de atunci cererea a crescut constant. In prezent, organizam anual in jur de 50 de cursuri, trecandu-ne pragul peste 1000 de persoane care isi doresc sa cunoasca mai multe despre arta vizuala. Toate cursurile pe care le organizam se desfasoara in format live, cu trainer si predare in salile noastre de curs.

Dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor tale in domeniul de care esti pasionat iti va permite sa evoluezi continuu, sa-ti valorifici mai bine munca, sa profiti de echipamentele pe care le folosesti la maximum si sa ramai conectat la noutatile industriei imaginii.

TEME, FORMATE, TRAINERI

Despre ce invatam?

Cursurile pe care le tinem la F64 au teme diversificate, care variaza de la notiuni introductive privind fotografia, pana la notiuni si tehnici pentru fotografi profesionisti.
Astfel cursurile F64 se impart in 3 mari categorii:

Cursuri si ateliere pentru incepatori
Workshopuri de specializare
•Cursuri acreditate ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari)

Cum invatam?

Formatul cursurilor noastre este flexibil, ne adaptam multiplelor stiluri de invatare si specificului fiecarui gen fotografic abordat, cat si nevoilor cursantilor.
Sunt persoane care isi doresc sa invete aprofundat, iar altele care doresc sa obtina informatiile de baza, pentru a putea invata mai apoi, direct practicand. In oricare dintre aceste situatii te-ai afla, ai o varietate de cursuri din care poti alege.
Este important sa mentionam ca in portofoliul de cursuri F64 sunt incluse si cursurile acreditate ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). In urma absolvirii unui curs acreditat ANC, se elibereaza o diploma ce atesta calitatea de fotograf, conform Standardului ocupational N.C./COR 343101. Diploma obtinuta poate fi folosita pentru deschiderea unui P.F.A. sau pentru completarea unui dosar de angajare in domeniu.
Asadar, urmand cursurile F64 poti si sa iti transformi pasiunea in meserie si cariera de succes!

De la cine invatam?

Trainerii nostri sunt formatori de opinie, influenceri in domeniul foto, artisti cu o experienta medie de 13-15 ani in domeniu. In plus, sunt oameni care mai au o calitate: aceea de a fi si buni pedagogi, putand atat sa predea cu succes mai departe informatiile acumulate de-a lungul anilor de practica, cat si sa insufle bucuria de a descoperi tainele artei imaginii.

Printre trainerii colaboratori se numara:
Radu Grozescu: https://www.radugrozescu.ro/
Radu Tudoroiu: http://tudoroiu.com/
Vlad Eftenie:https://www.facebook.com/Vlad-Eftenie-photography-114443495269196/
George Nicolae: http://www.paginiweb.com/blog/
Denio Rigacci: https://deniorigacciphotography.wordpress.com/portfolio/
Amalia Savinescu: http://amaliasavinescu.ro/
Andreea Velican: http://andreeavelican.ro/
Andreea Zamfirecu: https://www.apertureka.com/despre-apertureka
Bogdan Muresan: http://www.puzzlestudio.ro/personal/nunta/

CALENDARUL COMPLET DE CURSURI

Cu siguranta ai planificat din timp si cu grija achizitia echipamentului tau. Cursurile sunt o investitie la fel de importanta, de aceea merita sa analizezi din timp care sunt optiunile disponibile si potrivite pentru tine. 

Verifica aici oferta noastra completa de cursuri si inscrie-te din timp!

 

Copyright F64.ro © 2001-2020