Cauta ...
0
0

Servicii / Consultanta

ASIGURA-TE CA ACHIZITIONEZI CEEA CE AI NEVOIE!

Consultanta în ce priveste cumpararea echipamentelor este unul dintre cele mai cu vechime, cat si cele mai valoroase servicii pe care noi le oferim.

Importanta acestui serviciu a fost evidenta înca de la începutul înfiintarii F64, cand nu aveam o gama de echipamente atat de vasta ca astazi.

Acum a devenit un serviciu mai valoros ca oricand. Este adevarat ca posibilitatea de a te informa online este una foarte la îndemana, însa îti va lua mult mai mult timp, nu ai mereu posibilitatea de a adresa întrebari, nu ai cum sa si vezi fizic produsul, nu ai cum sa îl încerci.

Cum se deruleaza, mai exact, procesul de consultanta la F64? Ai la dispozitie 3 alegeri pentru a primi recomandarile de care ai nevoie.

CONSULTANTA IN MAGAZIN

Daca ai ales sa treci pragul showroom-ului nostru, fii sigur ca te vei bucura pe deplin de toate avantajele acestui serviciu. In functie de ce ai nevoie, vei merge la departamentul potrivit si unul dintre colegii nostri din echipa de consultanti se va ocupa sa te asculte, sa îti raspunda la întrebari, sa îti propuna echipamente, sa testeze cu tine cum functioneaza, sa îti preia comanda sau datele de contact pentru eventuale detalii pe care le poti primi ulterior prin e-mail sau la telefon.

CONSULTANTA ONLINE

Pe site-ul nostru ai optiunea (din homepage) “Intreaba un specialist”. Acest serviciu functioneaza în sistem de Chat online, non-stop. Practic, ti se raspunde instant, la orice ora, indiferent de unde ne-ai scrie. Asadar, daca nu ai posibilitatea sa ajungi la noi la magazin, te asteptam sa ne soliciti ajutorul din fata calculatorului sau de pe telefon.

CONSULTANTA LA TELEFON

Avem un Call Center dedicat unde poti cere atat detalii tehnice, cat si sfaturi sau recomandari pentru a achizitiona echipamentul potrivit pentru tine. De asemenea, prin Call Center poti sa si plasezi o comanda si sa obtii informatii despre toate serviciile noastre.

Asadar, apelul tau este binevenit la numarul 021.270.00.50.

Cine sunt consultantii de vanzari F64?

Sunt tineri pasionati de domeniul imaginii, cei mai multi dintre ei avand studii de specialitate si chiar lucrand ca fotografi în timpul lor liber.

Au mereu disponibilitatea de a oferi cele mai bune recomandari, în functie de explicatiile oferite de tine, de situatia pe care o prezinti, de întrebarile pe care le ai, de bugetul de care dispui.

De ce sa întrebi, de ce sa te lasi sfatuit?

Consultantii F64 ofera permanent recomandari privind produsele si serviciile în domeniul imaginii. In activitatea lor este un fapt obisnuit sa se întalneasca repetitiv cu anumite cereri sau situatii. Prin urmare, stiu exact ce sa recomande, din experientele anterioare sau din informatiile pe care le asimileaza zilnic. Da, la F64 consultantii de vanzari au zilnic un timp dedicat studiului celor mai noi echipamente, gadget-uri sau programele utilizate în domeniul imaginii.

Ai astfel ocazia sa discuti un un pasionat, exact asa cum esti si tu! Practic, nu vorbim de un cumparator si un vanzator, ci de doi oameni care iubesc acelasi lucru!

Copyright F64.ro © 2001-2020