Cauta ...
0
0

Comunitate / Evenimente

 

 

De ani de zile, F64 a inceput sa fie mai mult decat un magazin, prin organizarea de evenimente de tipul: expozitii, prezentari, lansari de produse, dezbateri workshop-uri, iar cel mai recent, evenimente LIVE.

Partenerii nostri furnizori si nu numai, ne sustin in aceasta initiativa, in asa fel incat noi sa putem fi in continuare dedicati pasiunii tale, sa-ti oferim ocazia de a invata de la fotografi valorosi, nu doar din manualul echipamentului.

In plus, in magazin punem la cale diverse surprize pentru cei care ne viziteaza: Ziua indragostitilor, Ziua Copilului, Ziua Mamei, 1 Decembrie, Pastele sau Craciunul, sunt tot atatea ocazii de a spori numarul de zambete celor care aleg sa ne viziteze in prag de sarbatoare, oricare ar fi aceasta!

Ce urmeaza sa se intample interesant in sala expozitionala F64?

Prezentari si lansari - de portofoliu, de produse (de cele mai multe ori vei avea ocazia de a testa in premiera cele mai noi echipamente), alte teme de dezbateri, sedinte foto sau lansari de albume.

Expozitii - suntem de fiecare data interesati sa descoperim noi talente sau sa le promovam pe cele deja existente. Afla mai multe de pe pagina dedicata.

TESTIMONIALE CLIENTI

Atmosfera prietenoasa, interactiva si benefica pentru participanti. M-ar bucura sa dedicati cat mai mult timp unor astfel de evenimente. Felicitari!

Printr-o poveste frumos spusa mi-au fost "vandute" 3 aparate foto. O buna cale de informare asupra unui produs, in mod clar. A fost o prezentare cu lux de informatii, detaliate bine capabilitatile aparatelor, si cel mai important, sincere, si cu bune si cu rele. Un eveniment bine desfasurat si plin de informatii utile

Ana Dumitru „In ciuda faptului ca sunt din Bucuresti, intotdeauna am preferat sa plec cat mai departe pentru a fotografia. De ceva vreme chiar imi doream sa ajung la Comana. Cand am vazut evenimentul celor de la F64, nu am ezitat nicio clipa si m-am inscris. In plus, am avut ocazia de a testa si cateva obiective Sigma. Chiar daca dimineata a inceput destul de nefavorabil, cu ploaie, am zis totusi ca trebuie mers. Prima impresie foarte placuta am avut-o din partea lui Cosmin Ionescu. Ii stiam cateva fotografii de pe Facebook, dar acum am avut ocazia sa il cunosc. Un tip de nota 10 ( profesional si uman). Tin sa recunosc ca nu prea m-am incumetat sa ma joc cu teleobiectivele( sunt destul de grele pentru mine). Aproape pe tot parcursul plimbarii am avut si un companion patruped. La iesirea din padure am fost intampinati de un peisaj foarte dragut, care ne-a bucurat pe toti, asta dupa ce toata tura am petrecut-o in padure si noroi, plus cativa stropi de ploaie. Campul de rapita inflorita si un cer plin de nori pufosi ne-a facut sa ne bucuram ca niste copii. Mie personal mi-a placut tura foarte mult din mai multe motive : iesire in natura, oameni foarte faini, locatie interesanta.

Radu Enache „Vreau doar sa o felicit pe Cristina Tinta pentru prezentare. Ma bucur ca am putut participa. A fost un timp foarte util pentru dezvoltarea mea creativa si pentru a deprinde cateva trucuri despre fotografia de aviatie. Imi pare tare rau ca nu am avut cum sa particip si sambata (...)Vine el si BIAS 2017, imi voi lua atunci revansa. Inca o data, felicitari si multumesc F64 pentru oportunitate.

Diana Andrei „A fost o prezentare obiectiva si aplicata a fotografiei de concert, intrucat speakerii au vorbit din experienta proprie si ne-au prezentat materiale realizate chiar de ei. Mi-am lamurit multe aspecte: legate de realizarea fotografiei de concert, de aparatura necesara, de conditiile de desfasurare etc.

 

Copyright F64.ro © 2001-2020