Cauti sa cumperi/vinzi un produs second hand?

  • Procesul este rapid, eficient si transparent.
  • Toate produsele sunt verificate si testate.
  • Serviciu nostru are acoperire in toata tara.

De ce sa cumperi un produs second hand de la noi?

3 motive sa cumperi un produs second hand

1 Iti oferim un pret
CORECT
2 Garantam
Functionabilitate 100%
3 Ai posibilitatea sa
achizitionezi produsul in rate!

Categoriile noastre de produse second hand

Descopera produsele noastre

Noutati second hand

Descopera cele mai noi produse second hand

carusel

Cum functioneaza?

Solicita o evaluare! Atat de simplu!

1 Iti evaluam GRATUIT
echipamentul
2 Depui aparatul
iar noi iti gasim clientul
3 Primesti banii
la timp si in siguranta

Informatii produs

Solicita o evaluare! Atat de simplu!


Completeaza formularul

Solicita o evaluare! Atat de simplu!

*Pentru mai multe informatii puteti accesa
Termenii si conditiile programului Consignatia F64.

Intrebari frecvente

Totul despre serviciul de Consignatie F64

Pentru produsele depuse in regim de Consignatie termenul de plata este de 30 de zile. Este important sa ne furnizati un cont bancar unde putem livra banii dvs. Puteti trimite IBAN-ul pe adresa consignatie@f64studio.ro impreuna cu numarul de bon al produsului. Pentru produsele depuse in regim de upgrade plata se va efectua in maxim 48 de h. Suma va fi trimisa in contul dvs de client F64 sub forma de puncte.

In momentul vanzarii produsului dvs, sunteti notificat pe email; motiv pentru care este important sa ne furnizati o adresa valida. In plus aveti posibilitatea sa solicitati informatii despre produsul dvs folosind adresa consignatie@f64studio.ro. Un coleg va incerca sa va raspunda in cel mai scurt timp posibil

Desigur, puteti achizitiona orice produs din Consignatie folosind un card de credit. Va rugam sa vizitati acest link pentru a descoperii care sunt partenerii nostri

Toate produsele noastre dispun de o garantie de 30 de zile. Inainte de preluarea produselor, ne asiguram ca produsele sunt 100% functionale, fara defecte ascunse. Orice accesoriu lipsa sau mic defect care nu afecteaza functionabilitatea produsului este mentionat in descrierea acestuia.

Pentru clientii aflati in afara Bucurestiului avem urmatoarele solutii: - Pot trimite o solicitare pe adresa noastra consignatie@f64studio.ro unde prezinta produsele sale impreuna cu cateva poze. In maxim 3 zile lucratoare primeste un raspuns cu o estimare de pret (pret estimativ ) pentru ambele categorii: consignatie si upgrade. In cazul in care clientul este de acord ne poate trimite un colet cu produsele lui, dupa inspectia finala a produselor noi contactam clientul si ii comunicam deciza noastra. Adresa unde trebuie sa trimiteti produsul este : Bulevardul Unirii nr. 45 Sector 3 Bucuresti - Magazin F64. Pe colet avem rugamintea sa mentionati: Pentru Consignatie.

Ne puteti trimite un email cu solicitarea dvs pe adresa consignatie@f64studio.ro.

In maxim 48h un coleg va revenii catre dvs. In cazul in care nu aveti un cont F64 va rugam sa ne mentionati si un numar de telefon unde va putem contacta.

Copyright F64.ro © 2001-2020