Cauta ...

Sony A7 III Aparat Foto Mirrorless 24MP 4K Full Frame Kit cu Obiectiv 28-70 F/3.5-5.6 OSS

sony

     Inovatia Sony in domeniul senzorilor de imagine a stat la baza camerei α7 III care incorporeaza noul senzor de imagine Exmor R CMOS de 24.2MPi, cu iluminare din spate, ce ofera o sensibilitate crescuta, rezolutie uimitoare si un interval dinamic extins de 15 trepte la sensibilitate scazuta. Prin combinarea acestui senzor cu o varietate de facilitati impresionante, inclusiv acoperire AF de 93%, fotografiere rapida cu pana la 10 cadre pe secunda, atat cu declansare mecanica, cat si cu declansare silentioasa, capabilitati video 4K diverse si multe altele, Sony a creat o noua unealta care ofera tuturor tipurilor de fotografi – de la amatori la profesionisti – posibilitatea de a surprinde continut in moduri noi si diferite de orice au facut in trecut.

Mai mult
Variante :
Pachete:

Por: 11.499,00 Leiou X de

(TVA inclus)
Opções de Parcelamento:
 • à vista 11.499,00 Lei
 • 2X de 5.749,50 Lei
 • 3X de 3.833,00 Lei
 • 4X de 2.874,75 Lei
 • 5X de 2.299,80 Lei
 • 6X de 1.916,50 Lei
 • 7X de 1.642,71 Lei
 • 8X de 1.437,37 Lei
 • 9X de 1.277,66 Lei
 • 10X de 1.149,90 Lei
 • 11X de 1.045,36 Lei
 • 12X de 958,25 Lei
 • 18X de 638,83 Lei
Outras formas de pagamento
Adauga in cos
Cod produs:
125040306
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Sony A7 III Aparat Foto Mirrorless 24MP 4K Full Frame Kit cu Obiectiv 28-70 F/3.5-5.6 OSS

Calitate ridicata a imaginii full-frame

Noul senzor de imagine cu iluminare din spate Exmor R CMOS de 24.2MP este acompaniat de un front-end LSI care dubleaza viteza de citire a senzorului de imagine si de un nou motor de procesare a imaginii BIONZ X care mareste viteza de procesare de aproximativ 1,8 ori, comparativ cu viteza de pe A7 II. Aceste componente puternice lucreaza împreuna pentru a permite camerei viteze de declansare mai mari si un spectru ISO impresionant de 100 – 51200 (care se poate extinde la ISO 50-204800 pentru imaginile statice), pe langa o îmbunatatire generala a calitatii imaginii cu 1,5 trepte de expunere. Camera beneficiaza de un interval dinamic de 15 trepte la sensibilitati scazute, ceea ce asigura performanta uimitoare indiferent de setarile folosite sau de conditiile de declansare, cu îmbunatatiri semnificative pentru acuratetea tonurilor de piele si a culorilor vibrante ale naturii.

Noul model full-frame poate de asemenea sa salveze imagini în format RAW de 14 biti, inclusiv în modurile de fotografiere în rafala si declansare silentioasa si este dotat cu un sistem de stabilizare optica pe cinci axe, ceea ce permite timpi de expunere cu pâna la 5 trepte de expunere mai lungi.

 

 

Îmbunatatiri pentru viteza de autofocus si performanta

Camera full-frame mirrorless A7 III încorporeaza un nivel de performanta a autofocusului care a fost îmbunatatit semnificativ comparativ cu A7 II, inclusiv prin adaugarea capabilitatilor 4D FOCUS. Noua camera are 425 de puncte de focalizare cu detectie de contrast care lucreaza împreuna cu cele 693 de puncte ale sistemului AF de detectie de faza în planul focal pe care l-a împrumutat de la renumitul model A9. Acest sistem inovator pentru autofocus acopera aproximativ 93% din cadru si asigura focalizare stabila si urmarirea celor mai dificil de fotografiat subiecte.

Viteza de raspuns a autofocusului si urmarirea subiectului au fost îmbunatatite semnificativ în noua camera, cu o viteza de focalizare de 2x în conditii de iluminare slaba si o viteza de 2x de urmarire comparativ cu modelul precedent, datorita vitezei mai mari de procesare a senzorului de imagine. Acest lucru permite surprinderea miscarilor complexe si impredictibile cu o acuratete si o precizie crescute.

Bine-cunoscuta optiune Eye AF este de asemenea disponibila pe noua camera, chiar si în mod AF-C, ceea ce o face deosebit de utila în cazul situatiilor în care subiectii se afla în întoarcere, privesc în jos sau exista alte tipuri de obstructii. Optiunea functioneaza si atunci când camera A7 III este folosita cu obiectiv Sony A-mount cu adaptorul optional LA-EA3. Îmbunatatiri suplimentare pentru flexibilizarea focalizarii includ adaugarea unui „joystick” multi-selector care permite mutarea rapida a punctelor focale, pe lânga optiunea de focalizare prin atingere, disponibilitatea autofocalizarii în modul Focus Magnifier, butonul „AF On” si multe altele.

 

Viteza pentru a capta toate momentele importante

Noul A7 III este echipat cu un sistem de procesare a imaginii nou care permite fotografierea imaginilor la rezolutie completa cu pâna la 10 cadre pe secunda în rafala, urmarire AF/AE precisa pentru pâna la 177 de imagini JPG Standard, 89 de imagini RAW compresate sau 40 de imagini RAW necompresate. Acest mod de viteza înalta este disponibil atât cu declansare mecanica, cât si cu declansare complet silentioasa, ceea ce aduce un plus semnificativ flexibilitatii camerei. De asemenea, camera poate declansa în rafala cu pâna la 8 cadre pe secunda în modul live view, cu întârzieri minime pentru vizor sau ecranul LCD.

Pentru un plus de confort, în timp ce grupuri mari de imagini surprinse în rafala sunt scrise pe cardul de memorie, multe dintre functiile cheie ale camerei ramân disponibile, inclusiv accesul la butoanele „Fn” (Function) si „Menu”, redarea imaginilor si alte câteva meniuri si parametri care includ ratingul imaginilor si alte functii care faciliteaza sortarea imaginilor pe loc.

În plus, daca exista lumina fluorescenta sau artificiala în mediul în care se fac poze, utilizatorii pot activa functia Anti-flicker care va permite A7 III  sa detecteze automat frecventa luminii si sa regleze declansatorul în concordanta pentru a minimiza efectul pe imaginile care sunt surprinse. Acest lucru minimizeaza orice anomalii la nivelul expunerii sau culorii, întrucât ele pot aparea uneori în susul sau în josul imaginilor surprinse la viteza mare de declansare.

 

 

Materiale video 4K de înalta calitate

Noul A7 III ofera înregistrare video 4K (la rezolutie 3840x2160 pixeli) pe toata latimea senzorului de imagine full-frame. În modul video, camera foloseste toata puterea de citire a pixelilor, fara efect de îmbinare, pentru a colecta aproximativ 2,4x din volumul de date necesar materialelor video 4K, apoi le supra-esantioneaza pentru a produce materiale video 4K de înalta calitate cu detalii si profunzimi de culoare exceptionale.

Un profil de imagine HLG (Hybrid Log-Gamma) de asemenea disponibil pe A7 III, suporta fluxul de lucru Instant HDR, ceea ce le permite televizoarelor compatibile HDR (HLG) sa redea continut 4K HDR la o calitate exceptionala. Mai mult, atât S-Log2 si S-Log3 sunt disponibile pentru o flexibilitate mai mare la corectiile de culoare, împreuna cu optiunea Zebra, asistenta Gamma Display si înregistrarea proxy. Camera poate, de asemenea, sa înregistreze Full HD la 120 de cadre pe secunda pâna la 100 Mbps, permitând imaginilor surprinse sa fie verificate si editate în fisiere video de miscare slow motion 4x si 5x, în rezolutie Full HD cu urmarirea autofocusului  (AF Tracking).

 

 

Constructie îmbunatatita, design si personalizare

Noua camera full-frame de la Sony este echipata cu o varietate de functionalitasi îmbunatatite care au fost implementate pentru prima data în A9, apoi în A7R III. Acestea includ sloturi media duble, cu suport al unuia dintre sloturi pentru cardurile de memorie SD UHS-II. Utilizatorii beneficiaza de o varietate de optiuni pentru stocarea continutului pentru fiecare dintre carduri, inclusiv înregistrare separata JPEG/RAW, înregistrare separata pentru fotografii/video, relay recording si multe altele. Autonomia bateriei a fost extinsa semnificativ –pâna la 710 cadre per încarcare potrivit masurarii dupa standardul CIPA, oferind cea mai mare autonomie a bateriei din lume pentru o camera Mirrorless. Rezultatele se datoreaza noii baterii NP-FZ100 din seria Sony Z care ofera o capacitate de aproximativ 2,2 ori mai mare decât capacitatea bateriei NP-FW50 din seria Sony W, utilizata pe A7 II.

Noua camera încorporeaza functionalitatea „My Menu” care permite ca pâna la 30 de intrari de meniu sa fie înregistrate si accesate instantaneu la nevoie. Utilizatorii pot de asemenea sa utilizeze, prin intermediul functiilor camerei, un sistem de evaluare bazat pe stele în cazul imaginilor statice care permite o vizualizare si evaluare mai rapida si editarea primelor trei caractere din fisierele imaginilor. În plus, exista un total de 81 de functii care pot fi atribuite celor 11 butoane personalizabile, iar camera este, de asemenea, rezistenta la praf si umezeala.

 

 

A7 III include un ecran cu pornire rapida Tru-Finder XGA OLED, de înalta rezolutie si contrast, cu o densitate a imaginii de 2.3 milioane de puncte pentru reproduceri precise care imita fidel realitatea. Setarile de calitate „Standard” sau „High” sunt de asemenea disponibile pentru vizor si monitor. În plus, camera poate transfera fisierele pe smartphone, tableta, computer sau serverul FTP cu ajutorul conexiunii Wi-Fi, oferind în acelasi timp portul SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1) USB Type-C Terminal pentru o flexibilitate superioara a alimentarii cu energie si o viteza mai mare de transfer a imaginilor în timpul folosirii camerei conectate la un calculator.

Modelul A7 III vine, de asemenea, cu noua suita software Sony „Imaging Edge” care extinde capacitatile creative ale întregului proces de surprindere a imaginilor – de la pre-procesare pâna la post-procesare. „Imaging Edge” ofera trei aplicatii pentru PC numite „Remote”, „Viewer” si „Edit”, disponibile gratuit, care suporta fotografierea de la distanta cu ajutorul PC-ului si obtinerea de imagini RAW. În noua versiune 1.1, au fost implementate o serie de îmbunatatiri care includ o viteza cu 10% mai mare a transferului de date pentru capturarea imaginilor remote de la PC (PC tether shooting) si o îmbunatatire cu aproximativ 65% a vitezei de raspuns pentru editarea imaginilor RAW. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati pagina de suport Imaging Edge.

 

 

Combinand performanta optica impresionanta cu greutatea redusa si comoditatea compacta, obiectivul SEL2870 este ideal pentru utilizarea de zi cu zi. Intervalul de zoom apreciat de 28 – 70 mm acopera o varietate de utilizari, de la peisaje la portrete si instantanee. Stabilizarea optica SteadyShot incorporata mentine imaginile stabile si fara zgomot.

 

Mai mult

Specificatii
Sony A7 III Aparat Foto Mirrorless 24MP 4K Full Frame Kit cu Obiectiv 28-70 F/3.5-5.6 OSS

Product Information

Buletts txt listing

 • Senzor 35mm full-frame Exmor R CMOS

 • Rezolutie: 24.2Mpx

 • 4D FOCUS™

 • UHD 4K30p Video

 • ISO 204800

 • Obiectiv FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS
Package contains•Body;
•Obiectiv;
•Capac fata;
•Capac Sapte;
•Parasolar
•Capac Body;
•Protectie Patina;
•Cauciuc Ocualar;
•Protectie conector grip;
•Curea umar;
•Acumulator;
•Incarcator acumulator;
•Cablu incarcator;
•Cablu USB;
•Manual
Warranty Length24
Product stateNou

CARACTERISTICI CAMERA

Filet filtru55mm
Model CameraA7 III
Tip CameraKit cu obiectiv
GPSNu

SENZOR

Format SenzorFull Frame
Tip obturatorElectromecanic
Viteze obturatorImagini statice: de la 1/8000 la 30 sec., Bec, Filme: De la 1/8000 la 1/4 (trepte de 1/3) pana la 1/60 in modul AUTO (pana la 1/30 in modul Obturator lent automat),

FOCUS

Mod focalizareAF-A (focalizare automata), AF-S (Focalizare automata cu un singur cadru), AF-C (Focalizare automata continua), DMF (Focalizare manuala directa), Focalizare manuala
Plaja focalizarePanoramic (693 de puncte (focalizare automata cu detectia fazei), 425 de puncte (focalizare automata cu detectia contrastului))
Zona
Centru
Focalizare punctuala flexibila (S/M/L)
Focalizare punctuala flexibila extinsa
Focalizare automata cu blocare (Superangular/Zona/Centru/Focalizare punctuala flexibila (S/M/L)
Focalizare punctuala flexibila extinsa)
Tip focalizareFocalizare automata rapida hibrida (focalizare automata cu detectia fazei/focalizare automata cu detectia contrastului)2

OPTICA

ObiectivObiectiv FE F3,5-5,6 OSS de 28-70 mm

SPECIFICATII FOTO

Capacitati Direct PrintImprimare Exif, Print Image Matching III, setare DPOF
Format fisiereFotografie: JPEG (conform DCF ver. 2.0, Exif Ver.2.3 si compatibil MPF Baseline), RAW (format Sony ARW 2.3)

Video: XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264

Audio: XAVC S: LPCM pe 2 canale, AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) pe 2 canale, Dolby® Digital Stereo Creator
Masurarea expuneriiMasurare estimativa 1200 zone
Moduri balans de albAutomat/Zi/Umbra/Innorat/Incandescent/Fluorescent/,Alb cald/Alb rece/Alb diurn/Lumina diurna/Blit/Subacvatic/Temperatura de culoare2500 - 9900 Ksi filtru de culoareG7 - M7 (57 de trepte), A7 - B7 (29 de trepte)/Personalizat
Moduri expunereMulti-segment
Central ponderata,
Punctuala,
Punctuala standard/mare,
Medie pe tot ecranul,
Accentuare.
Moduri presetate (Scene)Portret, Actiune sportiva, Macro, Peisaj, Apus, Scena nocturna, Portret nocturn
Profil culoaresRGB Adobe RGB
Rezolutie Foto24 Mpx
SensibilitateFotografii: ISO 100-51200 (se pot seta valori ISO de la ISO 50 pana la ISO 204800 ca interval ISO extins),
AUTO (ISO 100-12800, limita superioara si inferioara selectabila),
Filme: ISO echivalent 100-51200 (se pot seta numere ISO pana la ISO 102400 in intervalul ISO extins),
AUTO (ISO 100-12800, limita superioara si inferioara selectabila)
Rezolutii inregistrateDIMENSIUNE IMAGINE (PIXELI), NTSC: XAVC S 4K: 3840 x 2160 (30p, 100M), 3840 x 2160 (24p, 100M), 3840 x 2160 (30p, 60M), 3840 x 2160 (24p, 60M), XAVC S HD: 1920 x 1080 (120p, 100M), 1920 x 1080 (120p, 60M), 1920 x 1080 (60p, 50M), 1920 x 1080 (30p, 50M), 1920 x 1080 (24p, 50M), 1920 x 1080 (60p, 25M), 1920 x 1080 (30p, 16M), AVCHD: 1920 x 1080 (60i, 24M, FX), 1920 x 1080 (60i, 17M, FH)

DIMENSIUNE IMAGINE (PIXELI), PAL: XAVC S 4K: 3840 x 2160 (25p, 100M), 3840 x 2160 (25p, 60M), XAVC S HD:1920 x 1080 (100p, 100M), 1920 x 1080(100p, 60M), 1920 x 1080 (50p, 50M), 1920 x 1080 (25p, 50M), AVCHD:1920 x 1080 (50i, 24M, FX), 1920 x 1080 (50i, 17M, FH)

SPECIFICATII VIDEO

Iesire videoMicroconector HDMI (tip D), BRAVIA Sync (control pentru HDMI), PhotoTV HD, redare video 4K/redare imagini statice 4K
Inregistrare videoDa
Inregistrare audioDa
Interfata computerDa (compatibilitate USB SuperSpeed (USB 3.1 Gen 1))
Rezolutie Video4K

ECRAN / VIEWFINDER

Display LCDTip TFT de 7,5 cm (tip 3.0)
Vizor opticVizor electronic de 1,3 cm (tip 0,5) (color) XGA OLED

STOCARE

Memorie internaNu
Tip Card MemorieSD

CONECTIVITATE

BluetoothDa
WiFiDa

ALTE CARACTERISTICI

AlimentareAcumulator NP-FZ100
AlimentatorAC-UUE12

DIMENSIUNE / GREUTATE

DimensiuniAprox. 126,9 mm x 95,6 mm x 73,7 mm
Greutate945g

Copyright F64.ro © 2001-2018

 • ACúpula Performance Digital