[Top Banner] O zi din 2021
0
PC si editare foto-videoImprimanteImprimante 3DRobofun Imprimanta 3D 20-40-20 Complet Asamblata

Robofun Imprimanta 3D 20-40-20 Complet Asamblata

Referinţă: 125044668
out of stock

Indisponibil

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
12

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Robofun Imprimanta 3D 20-40-20 Complet Asamblata

Descriere

Robofun Imprimanta 3D 20-40-20 Complet Asamblata

store/product-description.title

 

📝 - aici gasiti documentatia soft-ului.

 

Ce este o imprimanta 3D si ce vrea ea? O imprimanta 3D este un dispozitiv capabil sa creeze obiecte tridimensionale prin depunerea succesiva a unor straturi de plastic.

Cum se realizeaza un obiect 3D? Primul pas este sa obtii descrierea obiectului in format STL. Poti obtine gratuit un astfel de fisier prin descarcarea de pe Thingiverse, sau alt site similar (sau il poti proiecta tu). Mai este necesar sa iti instalezi pe PC software-ul Repetier (gratuit) si software-ul Cura (pentru slicing) si sa iti configurezi parametrii imprimantei tale. La finalul vei primi prin email un fisier PDF care contine fiecare ecran de configurare impreuna cu valorile corecte pentru imprimanta ta.

Ce se poate printa cu o imprimanta 3D? Roti dintate, mecanisme, vaze, figurine, elemente mecanice de imbinare pentru o alta imprimanta - in principiu orice.

Piesele printate 3D rezista mecanic? Da, piesele sunt rezistente, ca orice alt obiect realizat din acelasi material.

Cat timp dureaza sa printezi un obiect? Durata de printare depinde de mai multi factori, cum ar fi: complexitatea obiectului, gradul de umplere al obiectului, rezolutia la care se printeaza, etc. Factori care influenteaza viteza de printare:

- complexitatea obiectului - cu cat un obiect are suprafete mai complicate, cu atat printer-ul va avea mai mult de lucru pentru a descrie conturul acestuia. Comparativ, o piesa cu forma organica va necesita mai mult timp, comparat cu un cub de exemplu;

- gradul de umplere al obiectului - cu cat umplutura interioara a obiectului este mai mica, cu atat dureaza mai putin. O piesa supusa la forte mecanica va avea nevoie de o umplutura mai mare, pe cand o figurina are nevoie doar un minim de umplere;

- rezolutia la care se printeaza - fiecare obiect este printat strat cu strat. Un obiect printat la strat de 0.2mm va dura aproximativ dublu fata de acelasi obiect printat la strat de 0.4mm.

Software-ul functioneaza pe Windows, Mac si Linux? Este gratuit? Da. Exista mai multe aplicatii care pot fi utilizate pentru tiparirea 3D. O varianta o reprezinta Repetier.

Cata materie prima (filament de plastic) se consuma la un obiect printat 3D? Depinde de mai multi factori (gradul de umplere - pe care il configurezi din aplicatia de printat), daca obiectul este plin sau nu, etc. Intotdeauna insa te poti gandi in termeni de greutate. Filamentul nu se pierde, tot ceea ce se topeste ajunge direct in obiectul tau. Un obiect clasic (o bratara de exemplu) are 5 - 20 grame, ceea ce inseamna ca folosind o rola de filament de 1 kg poti printa 50 - 200 de obiecte.

Specificatii:

Dimensiuni maxime obiect printat: 20x40x20 cm

Rezolutie maxima strat vertical: 52 micron (0.052 mm)

Precizie de pozitionare axa Z: 0.25 micron (0.0025 mm)

Precizie de pozitionare axa X si Y: 12.5 micron (0.0125 mm)

Viteza recomandata de printare: 50 mm/s

Viteza maxima de printare : 200 mm/s (la viteza maxima calitatea finisarii obiectului printat va fi mai scazuta decat la viteza normala de print)

Motoare Nema 17 4.4 kg/cm

Fulii si rulmenti liniari

Curele T2.5

Bare de ghidaj 8mm

Surub metric M5 pentru Z

Electronica bazata Ramps 1.4 si Arduino Mega

Carriage clasic cu 3 rulmenti pentru X si Y

Nu contine sursa de alimentare (12V, cel putin 10A)

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 303122

Specificatii

Robofun Imprimanta 3D 20-40-20 Complet Asamblata

F64 Control focalizare
test
2

Specificatii cheie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Buletts txt listing
  • Produs in Romania!
  • Suport tehnic de calitate!
  • Dimensiuni maxime obiect printat: 20x40x20 cm
  • Viteza maxima de printare: 200 mm/s
  • Complet asamblata, gata de printare

Pachetul contine

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Package contains
Imprimanta 3D
Pat incalzit
Cutie OSB pentru transport

Accesorii recomandate pentru

Robofun Imprimanta 3D 20-40-20 Complet Asamblata

Review-uri

Incarcare recenzii...