[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLFuji CP-95 Coupler - adaptor alimentare

Fuji CP-95 Coupler - adaptor alimentare

Fuji CP-95 Coupler - adaptor alimentare

Descriere

Fuji CP-95 Coupler - adaptor alimentare

store/product-description.title

Fuji CP-95 este un adaptor pentru alimentare care se fixeaza in locul bateriei, compatibil cu aparatele foto care folosesc baterii Fuji NP-95.

Fuji CP-95 se foloseste numai impreuna cu alimentatorul Fuji AC-5VX si asigura alimentarea continua a aparatului foto, fara sa incarce bateria.

Fujifilm CP-95 este compatibil cu aparatul Fuji X100.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 145195

Specificatii

Fuji CP-95 Coupler - adaptor alimentare

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Fuji CP-95 Coupler - adaptor alimentare

Review-uri

Incarcare recenzii...