Cauta ...
0

Zeiss Milvus 50mm f/2.0 Makro ZF.2 - pentru Nikon

zeiss
Zeiss Milvus 50mm f/2.0 Makro ZF.2 este un obiectiv cu constructie optica de exceptie. Punctele forte sunt reprezentate de constructia metalica solida si de diafragma maxima f2 ce permite o separare de planuri exceptionala (camp de profunzime redus) si lucrul comod in conditii de iluminare scazuta. Este obiectivul ideal pentru o multime de aplicatii foto-video arhitectura, peisaje, fotoreportaj, portret, fotografie de produs si macro. Focalizarea manuala este extrem de rapida si intuitiva, multumita inelului de focus ce are o cursa lunga si foarte lina fiind ideala pentru camaramani si videografi. Mai mult, Zeiss Milvus dispune de o functie unica, dandu-va posibilitatea sa selectati daca inelul de diafragma sa aiba cursa in trepte sau lina. Obiectivul poate fi utilizat atat pe aparatele foto cu senzor format APS-C cat si cu cele Full Frame sau pe film. - Montura: Nikon F - Compatibil Full Frame - Diafragma maxima: f/2 - Tratament antireflex: Zeiss T* - Constructie garniturata, rezistenta la umiditate
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125020925
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Zeiss Milvus 50mm f/2.0 Makro ZF.2 - pentru Nikon
Design optic simetric

Zeiss Milvus 50mm f/2.0 Makro foloseste un design optic simetric inventat in 1896 de Dr. Paul Rudolph de la Zeiss. Obiectivul incorporeaza 8 elemente optice dispuse in 6 grupuri si lentilele componente sunt fabricate din sticla speciala.

Imagini exceptionale in orice conditii

Toate lentilele beneficiaza de tratament optic antireflex Zeiss *T. Acest tratament contribuie la reducerea efectiva a reflexiilor si a altor aberatii cromatice in contre-jour, pentru imagini contraste si saturate, chiar si atunci cand aveti soarele sau alta sursa de lumina puternica in cadru.Perfect compatibil cu senzorii cu rezolutie mare

Performantele excelente ale obiectivelor din familia Zeiss Milvus pot fi cel mai bine fructificate pe camere digitale cu senzori cu rezolutie foarte mare. Zeiss garanteaza ca obiectivele Milvus vor fi perfect compatibile si cu senzori de imagini si mai puternici, care vor echipa camerele digitale in viitor.

Optimizat pentru fotografie si video

Zeiss Milvus 50mm f/2.0 Makro este construit pentru a face fata cu brio oricarei situatii de fotografiere sau filmare. Inelul de focus are o cursa foarte lunga, pentru maximul de precizie. Mecanismul de diafragma este prevazut cu optiune de-click, pentru a optimiza obiectivul pentru filmari.

Izolat la umezeala

Zeiss Milvus 50mm f/2.0 Makro este construit din metal si este complet izolat la praf si intemperii. Astfel, veti putea exploata potentialul creativ al situatiilor altminteri neprielnice echipamentelor optice.


Mai mult

Specificatii
Zeiss Milvus 50mm f/2.0 Makro ZF.2 - pentru Nikon

Product Information

Buletts txt listing
  • Compatibil Full Frame
  • Focus Manual
  • Functie De-Click
  • Constructie metalica
  • Inel de focalizare cauciucat
  • Izolat la umezeala
  • Inel de focalizare cauciucat
Package containsObiectiv

Capace protectie fata - spate

Parasolar
Warranty Length24
Product stateNou

CARACTERISTICI TEHNICE

Distanta focala50mm
Plaja diafragmef/2.0 – f/22
Raport marire1:2
Unghi de cuprindere45°
Stabilizare de imagineNu
Diametru maxim81mm
Nr. lamele diafragma-
Format ObiectivFull Frame, Full Frame
Zoom / Focala fixaFix
Tip ObiectivMacro
Filet filtru67mm
Colier pentru trepiedNu
Tip focalizareManual Focus
Diafragma Maximaf/2
Focala Fixa50mm
Montura ObiectivNikon F
Obiectiv Fix / ZoomFix

ALTE SPECIFICATII

Constructie8 elemente in 6 grupuri
Parasolar inclusDa

DIMENSIUNE / GREUTATE

Lungime87,7 mm
Greutate660 g

Copyright F64.ro © 2001-2019