Cauta ...

Zeiss Milvus 21mm f/2.8 ZE - pentru Canon

zeiss
Zeiss Milvus 21mm f/2.8 ZE este un obiectiv superangular ce dispune de un design optic de exceptie, o diafragma cu o luminozitate maxima f/2.8 si o constructie metalica extrem de robusta, fiind ideal pentru arhitectura, peisaje, fotoreportaj. Acest obiectiv exceptional ofera o versatilitate ridicata multumita luminozitatii mari si a unghiului de cuprindere generos fapt ce-l recomanda deopotriva fotografilor amatori cat si celor profesionisti dar mai cu seama videografilor. De asemenea, Zeiss Milvus ofera un bokeh exemplar multumita diafragmei cu 9 lamele si al luminozitati maxime f/2.8.Focalizarea manuala este extrem de rapida si intuitiva, multumita inelului de focus ce are o cursa lunga si foarte lina fiind ideala pentru camaramani si videografi. Mai mult, Zeiss Milvus dispune de o functie unica, dandu-va posibilitatea sa selectati daca inelul de diafragma sa aiba cursa in trepte sau lina. Obiectivul poate fi utilizat atat pe aparatele foto cu senzor format APS-C cat si cu cele Full Frame sau pe film. - Montura Canon EF - Compatibil Full Frame- Diafragma maxima: f/2.8- 4 elemente optice Anomalous Partial Dispersion - Tratament antireflex: Zeiss T* - Constructie garniturata, rezistenta la umiditate
Mai mult
(TVA inclus)
Cod produs:
125020915
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Zeiss Milvus 21mm f/2.8 ZE - pentru Canon
Design optic Distagon

Zeiss Milvus 21mm foloseste celebrul design optic cu retrofocalizare Distagon. Obiectivul incorporeaza 16 elemente optice dispuse in 13 grupuri si lentilele componente sunt fabricate din sticla speciala.

Imagini exceptionale in orice conditii

Toate lentilele beneficiaza de tratament optic antireflex Zeiss *T. Acest tratament contribuie la reducerea efectiva a reflexiilor si a altor aberatii cromatice in contre-jour, pentru imagini contraste si saturate, chiar si atunci cand aveti soarele sau alta sursa de lumina puternica in cadru.Perfect compatibil cu senzorii cu rezolutie mare

Performantele excelente ale obiectivelor din familia Zeiss Milvus pot fi cel mai bine fructificate pe camere digitale cu senzori cu rezolutie foarte mare. Zeiss garanteaza ca obiectivele Milvus vor fi perfect compatibile si cu senzori de imagini si mai puternici, care vor echipa camerele digitale in viitor.

Optimizat pentru fotografie si video

Zeiss Milvus 21mm este construit pentru a face fata cu brio oricarei situatii de fotografiere sau filmare. Inelul de focus are o cursa foarte lunga, pentru maximul de precizie. Mecanismul de diafragma este prevazut cu optiune de-click, pentru a optimiza obiectivul pentru filmari.

Izolat la umezeala

Obiectivul Zeiss Milvus 21mm este construit din metal si este complet izolat la praf si intemperii. Astfel, veti putea exploata potentialul creativ al situatiilor altminteri neprielnice echipamentelor optice.


Mai mult

Specificatii
Zeiss Milvus 21mm f/2.8 ZE - pentru Canon

Product Information

Buletts txt listing
  • Compatibil Full Frame
  • Focus Manual
  • Functie De-Click
  • Constructie metalica
  • Inel de focalizare cauciucat
  • Izolat la umezeala
  • Inel de focalizare cauciucat
Package containsObiectiv
Capace protectie fata - spate
Parasolar
Warranty Length24
Product stateNou

CARACTERISTICI TEHNICE

Distanta focala21mm
Plaja diafragmef/2.8 – f/22
Raport marire1:5
Unghi de cuprindere90°
Stabilizare de imagineNu
Diametru maxim95.5
Nr. lamele diafragma-
Format ObiectivFull Frame, Full Frame
Zoom / Focala fixaFix
Tip ObiectivWide
Filet filtru82mm
Colier pentru trepiedNu
Tip focalizareManual Focus
Diafragma Maximaf/2.8
Focala Fixa21mm
Montura ObiectivCanon EOS
Obiectiv Fix / ZoomFix

ALTE SPECIFICATII

Constructie16 elemente in 13 grupuri
Parasolar inclusDa

DIMENSIUNE / GREUTATE

Lungime111,80 mm
Greutate851 g

Copyright F64.ro © 2001-2018

  • ACúpula Performance Digital