Cauta ...

Cashback

360º viewCustomer Photos

Sony Obiectiv 24mm f/2.0 Distagon T* ZA SSM, montura Sony A, negru

sony
Obiectivul cu distanta focala fixa 24 mm este o alegere perfecta pentru peisaje, instantanee si multe altele . Acesta duce calitatea exceptionala a ZEISS Distagon® la un nou nivel, datorita elementelor de sticla ED si asferice (dispersie extrem de scazuta) de mare precizie, iar diafragma maxima mare F2,0 si o diafragma circulara conlucreaza pentru a oferi efecte de defocalizare splendide.
Mai mult
(TVA inclus)
Cod produs:
125030697
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Sony Obiectiv 24mm f/2.0 Distagon T* ZA SSM, montura Sony A, negruRandare superangulara extraordinara

Designul ZEISS Distagon® a fost special creat pentru a obtine o claritate si un contrast excelente la obiectivele superangulare, si inca exceleaza in acest domeniu. SAL24F20Z aduce configuratia Distagon® la curent cu cea mai avansata tehnologie disponibila, pentru o performanta optica panoramica de neegalat.
Imagini clare, cu contrast ridicat

Doua elemente asferice si doua elemente de sticla ED (dispersie extrem de scazuta) minimizeaza aberatiile, pentru o claritate superioara si contrast in intreaga imagine, in timp ce stratul de protectie ZEISS T * reduce petele albe si remanenta imaginii, astfel ca imaginile sunt clare, cu tonuri de negru bine definite. Aceasta performanta impresionanta este mentinuta la orice deschidere, inclusiv la deschiderea maxima a acestui obiectiv F2,0.


Apropiati-va pentru subiecti mici si detalii

SAL24F20Z poate sa focalizeze pana la 19 centimetri pentru a surprinde subiecti mici si detaliile cu o calitate excelenta. Designul cu diafragma maxima mare F2,0 si diafragma circulara cu 9 lame poate contribui la un efect superb lin de defocalizare a fundalului, care scoate in evidenta subiectul principal focalizat in cel mai atragator mod.
Focalizare si control lin si uniform


Manevrarea este imbunatatita de un buton de mentinere a focalizarii situat pe montura obiectivului si de sistemul de actionare SSM (motor Super Sonic Wave) lin si sensibil.


Culori si contrast de exceptie

Obiectivele ZEISS sunt renumite pentru reproducerea exceptionala a culorilor si contrastului. Stratul ZEISS T* este un factor important, care contribuie eficient la suprimarea reflexiilor false care pot degrada calitatea de ansamblu a imaginii. Lumina difuza si reflexiile parazite sunt reduse pentru a imbunatati culorile si contrastul, oferind imaginii un aspect tridimensional intens.
Motor de focalizare SSM (motor Super Sonic Wave)

SSM (motor Super Sonic Wave) este un sistem de actionare piezoelectric care contribuie la functionarea lina si silentioasa a focalizarii automate. Capacitatea de a atinge un cuplu mare la viteze de rotatie mici contribuie la raspunsuri rapide de pornire si oprire, precum si la o pozitionare precisa. Pentru fotograf, aceasta inseamna o focalizare rapida, silentioasa si precisa.


Sticla ED imbunatateste rezolutia si contrastul

Elementele de sticla ED (dispersie extrem de scazuta) folosite in SAL24F20Z sunt extrem de eficient in reducerea aberatiilor cromatice. Aceasta nu numai ca minimizeaza artefacte de culoare, dar contribuie, de asemenea, la o claritate si un contrast superioare pe intreaga suprafata a imaginii, chiar si la deschideri mari ale diafragmei.


Configuratia obiectivului


Calitate ZEISS legendara realizata si calibrata special pentru produse de imagine de la Sony. Stratul protector T* contribuie la redarea unei imagini si a unui contrast excelent.
Grafic MTF


Functia de transfer a modulatiei (MTF) descrie cat de bine poate un obiectiv sa reproduca detaliile fine, nivel masurat ca grad de contrast obtinut intre liniile cu spatii fine intre ele.
Mai mult

Specificatii
Sony Obiectiv 24mm f/2.0 Distagon T* ZA SSM, montura Sony A, negru

Product Information

Package contains
• Obiectiv;


• Capace fata;


• Capac spate;


• Parasolar;


• Husa obiectiv.
Descriptive text SHAi 450 lei cashback daca achizitionezi acest produs si il inscrii aici https://www.sony.ro/cashback
Warranty Length12
Product stateNou

CARACTERISTICI TEHNICE

Distanta focala24mm
Plaja diafragmeDiafragma maxima: f/2.0Diafragma minima: f/22
Raport marire0,29x
Unghi de cuprindere84°
Stabilizare de imagineNu
Diametru maxim76mm
Nr. lamele diafragma9
Format ObiectivFull Frame
Zoom / Focala fixaFix
Tip ObiectivWide
Filet filtru72mm
Colier pentru trepiedNu
Tip focalizareAutofocus
Diafragma Maximaf/2.0
Focala Fixa24mm
Montura ObiectivSony A
Obiectiv Fix / ZoomFix

ALTE SPECIFICATII

Constructie9 elemente in 7 grupuri
Parasolar inclusDa

DIMENSIUNE / GREUTATE

Lungime78mm
Greutate555 g

Copyright F64.ro © 2001-2018

  • ACúpula Performance Digital