Cauta ...
0
0
360º viewCustomer Photos

Sony ICD-SX2000 - reportofon

sony
Inregistrati sunete de inalta rezolutie si calitate superba, oriunde va aflati. Acest reportofon digital de 16GB dispune de microfoane reglabile care pot fi directionate pentru a captura perfect muzica si vocile. Puteti chiar si controla inregistrarea de pe smartphone cu aplicatia de inregistrare de la distanta.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125026165
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Sony ICD-SX2000 - reportofon

Calitate audio de inalta rezolutie pentru un sunet fara compromisuri


Bucurati-va de muzica digitala la maxim cu sunet de inalta rezolutie. Capturand muzica la o rata mai mare decat in cazul standardului CD, amplificand atat numarul esantioanelor de sunet pe secunda, cat si precizia ratei de biti a fiecarui esantion, sunetul de inalta rezolutie ofera o redare fara compromisuri a muzicii unui artist. Savurati fiecare respiratie si miscare subtila pentru o experienta cu adevarat emotionanta.


Inregistrari cu reglaje fine prin microfonul directional cu 3 cai


Inregistrati cu acuratete, intr-o varietate de medii, prin ajustarea microfoanelor directionale incorporate. Alegeti intre zoom pentru grupuri mici de oameni, cum ar fi intalniri de afaceri sau tutoriale, XY pentru concerte muzicale sau stereo amplu pentru evenimente in aer liber si conferinte.
Inregistrare de la distanta pentru controlul usor de pe smartphone


Disponibila pe GooglePlay pentru Android sau App Store pentru dispozitivele iOS, aplicatia Remote REC (Inregistrare de la distanta) va permite sa controlati recorder-ul de la distanta, utilizand Bluetooth™. Porniti si opriti inregistrarea, pentru a regla nivelul de inregistrare si setarile, putand chiar adauga marcarea pieselor, astfel incat sa puteti gasi continutul usor si rapid. O interfata simpla de pe telefonul dvs. va ajuta sa controlati, sa monitorizati si sa organizati de la distanta inregistrarile.


Formate audio multiple pentru o redare usoara


ICD-SX2000 accepta formate audio populare, cum ar fi MP3, WAV si FLAC. Suportul pentru FLAC (Free Lossless Audio Codec - Codec audio fara pierderi) va permite sa ascultati piese muzicale comprimate, fara nicio degradare a calitatii sunetului.


Inregistrare PCM (Modulatie prin impulsuri codificate) liniara pentru un sunet fara pereche


Acceptand inregistrarea PCM (Modulatie prin impulsuri codificate) liniara la frecvente de esantionare de pana la 96 kHz si rate de biti de pana la 24 biti, acest reportofon surprinde cu fidelitate nuantele cele mai subtile ale spectacolelor si evenimentelor in direct. Poate inregistra la o calitate a sunetului mai buna decat cea a CD-urilor, facandu-l ideal pentru muzicienii care doresc sa capteze o inregistrare autentica pentru ei insisi si pentru fanii lor.

Amplificatorul digital S-Master HX: puritate audio maxima


Bucurati-va de o experienta de cea mai buna calitate a sunetului de inalta rezolutie cu amplificatorul digital S-Master HX. Utilizand o cale simplificata si complet digitala a semnalului, S-Master HX reproduce subtilitatile si gama larga de frecvente a formatelor de inalta rezolutie. Spre deosebire de amplificatoarele conventionale, acesta pastreaza semnalul digital pana inainte de puterea de iesire a boxei, eliminand distorsiunile - pentru sunet de inalta rezolutie, asa cum a intentionat artistul.Extindeti memoria utilizand suportul de carduri SD


Stocati si mai multe inregistrari utilizand slotul pentru card SD. Va puteti extinde memoria de la 4 GB la 32 GB utilizand suportul microSD, si pana la 64 GB sau mai mult utilizand suportul microSDXC. Este imposibila inregistrarea unui sunet LPCM 96 kHz/24 biti direct pe un card micro SDHC sau microSDXC.


Direct USB pentru conexiuni usoare, fara cabluri


Nu pierdeti timpul cu conectarea prin cabluri. Un USB incorporat va permite sa conectati reportofonul direct la un PC, astfel incat sa puteti stoca si transfera cu usurinta inregistrarile.


Conexiune trepied integrata pentru inregistrari fara vibratii


Un slot incorporat pentru trepied permite conectarea usoara a unui trepied atunci cand inregistrati evenimente, cum ar fi o repetitie a trupei, o prezentare de conferinte sau un interviu. Cu un trepied conectat, puteti inregistra fara vibratia intalnita uneori pe suprafete, cum ar fi un desktop sau o tableta.
Specificatii tehnice


  • Memorie interna: 16 GB
  • Control de la smartphone-ul dvs. cu Bluetooth, cu aplicatia de inregistrare de la distanta
  • Microfoanele reglabile capteaza mai mult sunet
  • Terminale de iesire si intrare: Intrare externa(mini-mufa stereo), Compatibil pentru alimentare cu conectare Nivel de iesire minim (aprox. 1,5 mV), Casti (mini-mufa stereo), conector USB (tip A), slot pentru card (micro SD)
Mai mult

Specificatii
Sony ICD-SX2000 - reportofon

Copyright F64.ro © 2001-2019