Cauta ...
0
0

Nikon 70-300mm f4.5-6.3G ED AF-P

Nikon
Nikon 70-300mm f4.5-6.3G ED AF-P este un teleobiectiv dedicat aparatelor foto cu senzor DX, ce dispune de o optica de exceptie si o constructie foarte robusta si compacta, fiind companionul ideal pentru vacante, calatorii. Acest teleobiectiv ofera o versatilitate crescuta fiind potrivit pentru o multime de aplicatii fotografice de la portrete la fotoreportaj, fotografie de natura sau sport. Focalizarea este rapida si silentioasa, aceste lucruri facand acest obiectiv perfect atat pentru fotografi cat si pentru videografi.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125029575
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon 70-300mm f4.5-6.3G ED AF-PPUTERE DE MAGNIFICARE 

Creati compozitii de mare efect, gratie versatilei plaje focale de 70-300 mm (echivalent format FX: 105-450 mm), care va apropie cu usurinta de locul actiunii. Bucurati-va de flexibilitatea de a actiona zoomul pentru a va apropia de natura salbatica sau pentru a aduce suficient de aproape prim-planuri superbe cu copii care se joaca. Iar daca doriti sa inregistrati filme, focalizarea automata cursiva, silentioasa, face din acest obiectiv o alegere cu adevarat inteligenta.


AUTOFOCUS PAS CU PAS

Cu noul motor pas cu pas de la Nikon, acest obiectiv focalizeaza rapid, iar functionarea silentioasa a acestuia este ideala pentru inregistrarea filmelor. Cand actionati zoomul, apropiindu-va de subiect pentru a-l fotografia, focalizarea se realizeaza instantaneu, cu o precizie absoluta. Cand inregistrati segmente video, motorul va permite sa comutati cursiv focalizarea, fara sa se auda practic niciun zgomot de actionare.
IMAGINI DE CALITATE 

Acest obiectiv NIKKOR in format DX este special conceput pentru a exploata la maximum numarul mare de pixeli si senzorul de imagine avansat al aparatului dumneavoastra foto DSLR Nikon. Un element din sticla ED (dispersie foarte scazuta) contribuie la minimizarea aberatiei cromatice, permitand obtinerea unor imagini de inalta rezolutie, in culori intense, cu detalii precise si contrast reprodus perfect.


CONTROL SIMPLIFICAT

Comutati intre focalizarea automata si focalizarea manuala utilizand meniul aparatului foto?.  Posibilitatea de a modifica setarile de focalizare utilizand meniul aparatului foto si nu comutatoare de pe corpul obiectivului, previne modificarea accidentala a setarilor cand doriti sa fotografiati.


Mai mult

Specificatii
Nikon 70-300mm f4.5-6.3G ED AF-P

Product Information

Warranty Length24
Product stateNou

CARACTERISTICI TEHNICE

Distanta focala70-300mm
Plaja diafragmeDiafragma maxima: f/4.5-5.6Diafragma Minima: f/32
Raport marire0.21x
Unghi de cuprindere22°50′-5°20′
Stabilizare de imagineNu
Diametru maxim72mm
Nr. lamele diafragma7
Format ObiectivCrop 1,3x-2x, Crop 1,3x-2x
Zoom / Focala fixaZoom
Tip ObiectivTele
Filet filtru58mm
Colier pentru trepiedNu
Tip focalizareAutofocus
Diafragma Maximaf/4,5-6,3
Focala Zoom70-300mm
Montura ObiectivNikon F
Obiectiv Fix / ZoomZoom

ALTE SPECIFICATII

Constructie17 elemente in 12 grupuri
Parasolar inclusDa

DIMENSIUNE / GREUTATE

Lungime125mm
Greutate415g

Copyright F64.ro © 2001-2019