[Top Banner]Marea Echipare
0
Obiective fotoObiective foto dSLRLensbaby Velvet - 85mm, f/1.8 Obiectiv Montura Canon

Lensbaby Velvet - 85mm, f/1.8 Obiectiv Montura Canon

Lensbaby Velvet - 85mm, f/1.8 Obiectiv Montura Canon

Descriere

Lensbaby Velvet - 85mm, f/1.8 Obiectiv Montura Canon

store/product-description.title

Creati portrete pline de farmec cu ajutorul obiectivului artistic Lensbaby Velvet 85. Compuneti direct din camera capodopere cu un look asemanator picturilor impresioniste, cu ajutorul efectului de stralucire fina obtinut la deschideri mari ale diafragmei. Puteti obtine fotografii ce vor arata ca un veritabil cadru cinematografic, prin inchiderea diafragmei si evitarea efectului de luminozitate sporita.


Pornind de la punctele forte ale celui mai bine vandut obiectiv Lensbaby Velvet, modelul Velvet 56, Velvet 85 ofera posibilitatea de a surprinde subtilitatea si luminozitatea tonurilor pielii, complimentate de un efect de bokeh exceptional, regasit la cele mai bune lentile de portret de 85 mm.

Mai mult, utilizand capacitatile macro ale obiectivului puteti surprinde cele mai marunte detalii intr-o perspectiva neasteptata.

Multumita design-ului flexibil al acestui obiectiv, focalizarea se realizeaza manual, printr-o ridicare sigura si fluida.

 

Specificatii:

 

Produs: Obiectiv
Efect creativ: Soft si Velvety
Compatibil Optic Swap: Nu
Distanta focala: 85mm
Diafragma: f/1.8
Distanta minima de focalizare: 9.5"
Formate compatibile: APS-C si Full Frame
Focalizare: Manuala
Unghi de inclinare:0°
Filtru: 67mm
Numar lamele diafragma: 12
Elemente/ Grupuri: 4 Elemente/ 3 Grupuri
Dimensiuni: 3.5" (8.9cm) x 3" (7.6cm)
Greutate: 18.7oz

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Specificatii

Lensbaby Velvet - 85mm, f/1.8 Obiectiv Montura Canon

CARACTERISTICI TEHNICE
Stabilizare de imagine
Nu
Format Obiectiv
Full Frame
Filet filtru
67mm
Diafragma Maxima
f/1.8
Focala Fixa
85mm
Obiectiv Fix / Zoom
Fix

Accesorii

Lensbaby Velvet - 85mm, f/1.8 Obiectiv Montura Canon

Review-uri

Incarcare recenzii...