Cauta ...
0
0
360º viewCustomer Photos

Ilford Rapid Fixer - fixator film si hartie (concentrat, 1000ml)

Ilford
Ilford Rapid Fixer este un fixator rapid sub forma de concentrat lichid, care se dilueaza cu apa pentru a fi utilizat. Poate fi folosit cu usurinta in domeniul de temperatura 18-40°C pentru fixarea filmelor si hartiei alb-negru in toate aplicatiile de procesare manuale si mecanice. Agentul de fixare din Ilford Rapid Fixer este tiosulfatul de amoniu si nu contine tiosulfat de sodiu.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
12807265
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Ilford Rapid Fixer - fixator film si hartie (concentrat, 1000ml)

Specificatii:

- volum concentrat: 1000ml

- pH: 5.0-5.5

- gravitate specifica la 20°C: 1.070-1.080 (dilutie 1+4) / 1.030-1.040 (dilutie 1+9)

- dilutie recomandata: 1+4 (o parte concentrat, 4 parti apa).

- domeniu de temperatura: 18-40°C

- capacitate (filme/litru): 24 filme de 35mm (dilutie 1+4)

- capacitate (hartii RC/litru): 80 de hartii 20x25cm

- capacitate (hartii FB/litru): 40 de hartii 20x25cm

- depozitare si durata de viata a concentratului: 2 ani in sticle vidate / 6 luni in sticle pe jumatate pline

- timpi de fixare la 20°C:

-- film: 2-5 minute (dilutie 1+4)

-- hartie RC: 30 sec (dilutie 1+4) / 1 min (dilutie 1+9)

-- hartie FB: 1 min (dilutie 1+4) / 2 min (dilutie 1+9)

Instructiuni de amestecare si folosire:

Determinati cantitatea de solutie necesara pentru sesiunea de procesare. Asigurati-va ca volumul de solutie este suficient pentru a umple tava pana la jumatate sau pentru a acoperi filmul complet in tancul de developare. Masurati cantitatea necesara de concentrat folosind cel mai mic cilindru de masurare potrivit pentru volumul de lichid: este mai usor sa masurati 100ml de solutie intr-un cilindru de 100ml decat intr-unul de 1000ml.Adaugati concentratul in vasul de amestecare. Un vas gradat mare este un bun vas de amestecare pentru ca ofera o verificare constanta asupra cantitatii totale de solutie. Folosind un cilindru de masurare de dimensiuni potrivite, masurati cantitatea necesara de apa pentru dilutie, folosind apa calda si apa race pentru a ajunge la temperatura optima de lucru. Acum adaugati restul de apa pentru a obtine volumul final de solutie si agitati temeinic. Baia de fixare este gata de folosire.
Mai mult

Specificatii
Ilford Rapid Fixer - fixator film si hartie (concentrat, 1000ml)

Product Information

Product stateNou

Solutii Procesare Foto

Tip substantaFixator
MaterieLichid

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Copyright F64.ro © 2001-2020