[Top Banner] O zi din 2021
0
Accesorii fotoFotografie pe filmSolutii procesare fotoIlford Ilfosol 3 - revelator film alb-negru (concentrat, 500ml)

Ilford Ilfosol 3 - revelator film alb-negru (concentrat, 500ml)

Referinţă: 12807263
out of stock

Indisponibil

Deschidere la livrare

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Ilford Ilfosol 3 - revelator film alb-negru (concentrat, 500ml)

Descriere

Ilford Ilfosol 3 - revelator film alb-negru (concentrat, 500ml)

store/product-description.title

Dilutia obisnuita este de 1+9 pentru amestecuri de unica folosinta. Totusi, pentru economisirea concentratului, revelatorul poate fi folosit si in dilutie 1+14 cu mici pierderi de calitate a imaginii.

Nu se recomanda folosirea unei singure doze de solutie Ilford Ilfosol 3 pe mai multe filme.


Specificatii:
- volum concentrat: 500ml
- pH: 9.75-9.85
- gravitate specifica la 20°C: 1.002-1.005
- dilutie recomandata: 1+9 (o parte concentrat, 9 parti apa)
- domeniu de temperatura: 20-24°C
- depozitare si durata de viata a concentratului (depozitat la o temperatura intre 4°-20°C): 2 ani in sticle vidate / 4 luni in sticle pe jumatate pline
- durata de viata a solutiei: maxim 24h
- timpi recomandati de developare: vezi fisa revelatorului, paginile 4-6

Instructiuni de amestecare si folosire:
Determinati cantitatea de solutie necesara pentru sesiunea de procesare. Asigurati-va ca volumul de solutie este suficient pentru a umple tava pana la jumatate sau pentru a acoperi filmul complet in tancul de developare. Masurati cantitatea necesara de concentrat folosind cel mai mic cilindru de masurare potrivit pentru volumul de lichid: este mai usor sa masurati 100ml de solutie intr-un cilindru de 100ml decat intr-unul de 1000ml.

Adaugati concentratul in vasul de amestecare. Un vas gradat mare este un bun vas de amestecare pentru ca ofera o verificare constanta asupra cantitatii totale de solutie. Folosind un cilindru de masurare de dimensiuni potrivite, masurati cantitatea necesara de apa pentru dilutie, folosind apa calda si apa race pentru a ajunge la temperatura optima de lucru. Acum adaugati restul de apa pentru a obtine volumul final

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 128642

Specificatii

Ilford Ilfosol 3 - revelator film alb-negru (concentrat, 500ml)

Solutii Procesare Foto
Tip substanta
Revelator film
Materie
Lichid

Accesorii recomandate pentru

Ilford Ilfosol 3 - revelator film alb-negru (concentrat, 500ml)

Review-uri

Incarcare recenzii...