Cauta ...
0
0
360º viewCustomer Photos

Seagate Ironwolf HDD 8TB 7200rpm 256MB Cache SATA III

Seagate
Creati-va propriul imperiu media cu ajutorul hard disk-ului IronWolf cu 8 TB spatiu de stocare si o performanta constanta pentru a rula continutul HD. Stocati mii de filme si fotografii pe NAS-ul dumneavoastra ca si cum ar fi propriul server cloud.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125044773
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Seagate Ironwolf HDD 8TB 7200rpm 256MB Cache SATA III

Puternic. Pentru orice NAS, exista IronWolf. Pornit mereu si intotdeauna pus la lucru, IronWolf cu tehnologia AgileArray ™ ofera sistemului fiabilitate si agilitate.


AgileArray. IronWolf este include tehnologia AgileArray. Optimizat pentru NAS oferind cea mai buna experienta posibila, AgileArray include optimizare RAID si un sistem de management al energiei.

- Senzori : Dual-plane balance si Rotational Vibration (RV) — disponibili pe variantele de 6, 8 si 10TB — atenueaza vibratiile in NAS-uri multi-bay pentru o performanta constanta si o fiabilitate marita


- Optimizarea RAID imbunatateste performanta


- Sistemul avansat de management economiseste energie si in acelasi timp ofera puterea necesara atunci cand este nevoieMai multe jocuri. Consolele de jocuri moderne au un rol dublu fiind si media servere, insa capacitatea limitata de stocare este o problema. Gamerii pot muta muzica si videoclipurile pe NAS-ul echipat cu hard disk-urile IronWolf si il pot folosii ca unitate de stocare pentru streaming. Cu capacitati de la 1 pana la 10TB puteti face streaming la orice doriti de pe NAS-ul dumneavoastra.Propriul cloud server. Creati-va propriul imperiu media cu ajutorul hard disk-urile IronWolf ce pot avea pana la 10TB spatiu de stocare si o performanta constanta pentru a rula continutul HD. Stocati mii de filme si fotografii pe NAS-ul dumneavoastra ca si cum ar fi propriul server cloud.Specificatii:


Capacitate: 8TB


Viteza de rotatie: 7200rpm


Buffer: 256 MB


Interfata: SATA III


Format: 3.5 inch


Dimensiuni: 101.6 x 146 x 26.1 mm


Greutate: 780 g

Mai mult

Specificatii
Seagate Ironwolf HDD 8TB 7200rpm 256MB Cache SATA III

Product Information

Buletts txt listing

  • Capacitate: 8TB

  • Viteza de rotatie: 7200rpm

  • Interfata: SATA III

  • Tehnologie AgileArray
Package containsHDD

Copyright F64.ro © 2001-2020