Cauta ...
0

Fujifilm X-A5 Aparat Foto Mirrorless 24MP APSC Kit cu Obiectiv XC 15-45 F/3.5-5.6 OIS Roz

Fujifilm
Fujifilm X-A5 este un aparat foto cu senzor APS-C de 24.2MP, cu un sistem de autofocalizare de tip phase detection si un procesor de imagine imbunatatit, mai rapid de 1.5 ori decat modelele precedente. Aparatul are ecran rabatabil la 180 de grade, cea ce face posibila fotografierea din mai multe unghiuri. Dispune de asemenea de conectivitate Bluetooth pentru ca dvs. sa transferati rapid fisierele. Autonomia este marita - pana la 450 de cadre cu o incarcare. Camera este de asemenea compatibila cu imprimanta Instax Share SP-3. Aparatul cantareste aproximativ 496 g (impreuna cu obiectivul), fiind cel mai usor kit din seria X. Fujifilm X-A5 este compact si este ideal pentru a-l lua in vacante.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125039836
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Fujifilm X-A5 Aparat Foto Mirrorless 24MP APSC Kit cu Obiectiv XC 15-45 F/3.5-5.6 OIS Roz
Senzor si tehnologie de reproducere a culorilor avansate. X-A5 imbina senzorul de 24.2 megapixeli APS-C cu procesorul de imagine marca Fujifilm. Imaginile vor avea texturi si culri naturale, fiind in special ideale pentru portrete. Sensibilitatea ISO a fost extinsa pana la 12800. Sistemul de autofocalizare Intelligent Hybrid AF este de 2 ori mai rapid decat cel al modelelor precedente.


Interfata intuitiva si ecran rabatabil. X-A5 este dotata cu ecran rabatabil (180 de grade). Cand este rotit la 180 de grade, butonul de comenzi selecteaza automat functiile Zoom si Shutter release. Se activeaza de asemenea si functia Eye AF pentru portrete clare. Modul Portrait Enhancer ofera portrete cu tonuri naturale.

Tehnologiile Bluetooth si Low Energy au fost incluse pentru transfer rapid al fisierelor atunci cand conectati camera la smartphone sau tableta prin intermediul aplicatiei "Fujifilm Camera Remote". Camera este de asemenea compatibila cu imprimanta Instax Share SP-3.


Filtre artistice. Camera dispune de 11 moduri Film Simulation si 17 filtre Advanced, inclusiv "Fog Remove" si "HDR Art".


Video de calitate. X-A5 dispune de o functie High-Speed HD Video permite inregistrarea de video la calitate HD la viteza mai mica pentru filmari slow motion. Modul 4K Burst permite fotografiera la 15 cadre pe secunda la calitate 4K.


Mai mult

Specificatii
Fujifilm X-A5 Aparat Foto Mirrorless 24MP APSC Kit cu Obiectiv XC 15-45 F/3.5-5.6 OIS Roz

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital