Cauta ...

Fujfilm X-Pro1 - body - SH-329-1

Fujifilm
Fujifilm X-Pro 1 este un aparat foto novator, de tip mirrorless ce dispune de un senzor de mari dimensiuni format APS-C si obiective interschimbabile. Aparatul este prevazut cu vizor hibrid opto-electronic, ce poate afisa fie imaginea digitala, fie cea preluata de sistemul optic, alaturi de parametrii de fotografiere si histograma. Este un aparat robust si elegant cu un design retro, ce se adreseaza deopotriva fotografilor amatori cat si celor profesionisti ce nu vor sa transporte un aparat mare si greu. Multumita dimesiunilor reduse, Fujifilm X-Pro 1 este companionul ideal in vacanta si calatorii, fiind potrivit pentru fotoreportaj, peisaje, etc.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH-329-1
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Fujfilm X-Pro1 - body - SH-329-1

Fujifilm X-Pro 1 este un aparat revolutionar in segmentul aparatelor mirrorless, dispunand de un corp foarte robust, din aliaj de magneziu.

- Senzorul de imagine X-Trans CMOS, de mari dimensiuni,format APS-C si 16.3 megapixel,i permite surprinderea unor imagini bogate in detalii, si culori naturale in orice conditii de fotografiere. Senzorul dispune de un tipar novator a dispunerii pixelilor, similar particulelor de argint pe pe pelicula fotografica.

- Vizorul hibrid opto-electronic poate afisa fie imagine digitala, fie cea preluata de sistemul optic, alaturi de parametrii de fotografiere si histograma. 

- Monitorul LCD de inalta rezolutie, de 7.5cm (3 inci) cu 1.230.000 de puncte va sigura o redare fidela a imaginilor surprinse.

- Filmare la calitate Full HD 1920 x 1080 (24 fps) 

- Comenzi directe ale timpului de expunere, sensibilitatii si diafragmei, asemenea aparatelor analogice.

- Fotografierea in format RAW va ajuta sa obtineti imagini calitate ridicata, ideal pentru printuri de mari dimensiuni. 


Cu Fujifilm X Pro 1 in zona arctica (Tiksi 2015)

Am primit Fujifilm X Pro 1 la test pentru 2 luni, in expeditia arctica TIKSI 2015 si pot spune ca m-am indragostit de el.

De cand ma stiu sunt fan DSLR-uri, si mai exact canon 5D mark II cu gama de obiective L. Mergand foarte mult pe munte si calatorind des, intodeauna aveam dupa mine 2 rucsaci: unul pentru aparatul foto si obiective si unul pentru strictul necesar pentru destinatia respectiva. Intodeauna rucsacul foto era mai greu.
Am ramas uimit cand am descoperit Fujifilm X Pro 1, pentru ca pot avea un singur rucsac in care sa am si bagajul si aparatul impreuna cu 2 sau 3 obiective.
Updated - Test Fuji X-Pro1

Am luat pentru teste de la F64 ultima camera a lui Fuji, modelul X-Pro1. Cum detin un Fuji X100 si un Nikon D3 am zis ca sa fac citeva teste comparative sa vad cum se descurca noua camera vis-a-vis de aceste doua modele. X100 este o camera veche de 1 an iar D3 de circa 4 ani, ambele fiind niste camere foarte bune asa ca am pornit comparatia curios fiind sa vad cum se va descurca noul model de la Fuji.

Mai mult

Specificatii
Fujfilm X-Pro1 - body - SH-329-1

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital