Cauta ...
0

Feiyu Tech FY-G6 - Sistem de Stabilizare pe 3 Axe, Joystick

Feiyu Tech
Acesta este un sistem de stabilizare pe 3 axe pentru camerele de actiune, cu ajutorul caruia puteti inregistra filmari la o calitate superioara, fara imagini miscate. Este compatibil cu camerele GoPro HERO6 / HERO5 / HERO4 / HERO3+ / HERO3 / Yi cam 4K / AEE si alte camere de dimensiuni asemanatoare. In acelasi timp, toate specificatiile pot fi setate in aplicatia Feiyu ON cand se conecteaza prin Bluetooth.Dispune de filet 1/4" pentru conectarea altor accesorii. Este rezistent la stropi de apa, astfel incat poate fi folosit si atunci cand ploua afara. Echipat cu baterie de capacitate mare, timpul de functionare poate dura pana la 12 ore, suporta incarcarea camerei si dureaza mult timp pentru fotografiere.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125041408
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Feiyu Tech FY-G6 - Sistem de Stabilizare pe 3 Axe, Joystick

📝 - descarcati manualul de utilizare aiciWiFi + modul de lucru Bluetooth
Cu conexiunea GoPro HERO6 / HERO5, WIFI-ul RX0, G6 poate controla camera pentru a face video / fotografie si a seta modurile de lucru.
In acelasi timp, toate specificatiile pot fi setate in aplicatia Feiyu ON cand se conecteaza prin Bluetooth.

Un ecran ingenios prezinta modul de lucru clar
O constructie inovatoare in ecranul OLED arata specificatiile de tip gimbal si camera foto, modurile de lucru, durata de viata a bateriei, conexiunea bluetooth etc.
Totul este sub control.


Intregul gimbal este impermeabil
Ansamblul are designul de protectie impotriva patrunderii, facand libera fotografiere.Nici un obstacol in vizor
Un unghi de inaltime inovativ al axei face ca nu mai multe blocuri in vizual pentru a arata o compozitie completa a ecranului fara nici un prejudiciu in performanta anti-shake.

O noua interfata de aplicatie
Poate realiza controlul la distanta, calibrarea automata, actualizarea firmware-ului si setarea parametrului multi-miscare de catre Feiyu ON App.


Autonomie ridicata
Echipat cu baterie de capacitate mare, timpul de functionare poate dura pana la 12 ore, suporta incarcarea camerei si dureaza mult timp pentru fotografiere 


 


Specificatii:

Dimensiuni:271 mm x 119 mm x 38 mm
Compatibilitate:GoPro HERO6 / HERO5 / HERO4 / HERO3+ / HERO3 / Yi cam 4K / AEE si alte camere de dimensiuni asemanatoare
Greutate:0.336 g
Rotatie la 360° 
Acumulator 5000mAh 

Mai mult

Specificatii
Feiyu Tech FY-G6 - Sistem de Stabilizare pe 3 Axe, Joystick

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital