[Top Banner] O zi din 2021
0

Cupon CADOU F64 - 100 lei

100,00 lei
Rate de la 4,16 lei

Deschidere la livrare

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Descriptive text SH
Acest cupon se poate folosi pentru achizitionarea de produse din site-ul f64.ro (nu se poate utiliza in platformele externe - ex: Printing sau Rental)

Cupon CADOU F64 - 100 lei

100,00 lei

Descriere

Cupon CADOU F64 - 100 lei

store/product-description.title

• Ce se va intampla dupa ce cumpar cuponul ?
Veti primi pe adresa de e-mail cu care sunteti inregistrat pe site-ul F64 confirmarea comenzii cuponului. Imediat ce plata a fost finalizata si confirmata.

 

* In cazul in care veti achizitiona cuponul direct din Showroom-ul F64, veti primi versiunea tiparita a acestuia, cu un cod valid.

 

** In cazul in care achizitia se face online, versiunea tiparita a acestuia, cu un cod valid va fi trimisa prin curier rapid

 

• Conditii de utilizare:
  • - Cuponului poate fi valorificat doar la F64 Studio.
  • - Cuponul Cadou F64 este valid timp de 12 luni din momentul activarii.
  • - Cuponul nu este nominal si poate fi transmis mai departe de catre detinator, pe cale electronica sau tiparita.
  • - Valoarea acestuia nu poate fi preschimbata in bani si nu se poate acorda rest in cazul in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cuponului.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 309699

Specificatii

Cupon CADOU F64 - 100 lei

Accesorii recomandate pentru

Cupon CADOU F64 - 100 lei

Review-uri

Incarcare recenzii...