Cauta ...
0
0

Canon TS-E 50mm f/2.8L Macro Tilt Shift

Canon
Canon TS-E 50mm f/2.8L Macro Tilt-Shift este un obiectiv tilt-shift ideal pentru fotografia de produs, fotografia ahitecturala si de interior. Obietivul iti permite sa faci tilt +/- 8.5° pentru controlul focusului si shift +/- 12mm pentru ajustarea perspectivei si compozitiei iar un mecanism de blocare a pozitiei tilt poate fi folosit pentru mai multa stabilitate. Atunci cand fotografiati subiecti la apropiere o sa beneficiati de distanta minima de focus de 27cm si raportul de marire de 0.5x. Designul optic din seria L contine doua elemente Ultra-Low Dispersion pentru a reduce aberatiile cromatice si a produce imagini clare. Un strat optimizat va reduce efectele de flare si ghosting pentru un contrast precis si reproducere fidela a culorii.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125037481
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Canon TS-E 50mm f/2.8L Macro Tilt Shift

Canon TS-E 50mm f/2.8L Macro Tilt-Shift este un obiectiv tilt-shift ideal pentru fotografia de produs, fotografia ahitecturala si de interior.Obietivul iti permite sa faci tilt +/- 8.5° pentru controlul focusului si shift +/- 12mm pentru ajustarea perspectivei si compozitiei iar un mecanism de blocare a pozitiei tilt poate fi folosit pentru mai multa stabilitate.Atunci cand fotografiati subiecti la apropiere o sa beneficiati de distanta minima de focus de 27cm si raportul de marire de 0.5x.Designul optic din seria L contine doua elemente Ultra-Low Dispersion pentru a reduce aberatiile cromatice si a produce imagini clare. Un strat optimizat va reduce efectele de flare si ghosting pentru un contrast precis si reproducere fidela a culorii.
Mai mult

Specificatii
Canon TS-E 50mm f/2.8L Macro Tilt Shift

Product Information

Buletts txt listing
  • Inclinare la +/- 8.5° si deplasare de+/- 12mm
  • Distanta minima de focus de 27cm si raportul de marire de 0.5x
  • Filet filtru 77mm
  • Unghi de cuprindere 46°
  • Diametru maxim 86.36 mm
Warranty Length24
Product stateNou

CARACTERISTICI TEHNICE

Distanta focala50mm
Plaja diafragmeDiafragma maxima: f/2.8
Raport marire0.5x
Unghi de cuprindere46°
Stabilizare de imagineNu
Diametru maxim86.36 mm
Format ObiectivFull Frame
Zoom / Focala fixaFix
Tip ObiectivTilt & Shift
Filet filtru77mm
Tip focalizareManual Focus
Diafragma Maximaf/2.8
Focala Fixa50mm
Montura ObiectivCanon EOS
Obiectiv Fix / ZoomFix
Gama obiectivCanon L

DIMENSIUNE / GREUTATE

Lungime114.30 mm
Greutate944 g

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Copyright F64.ro © 2001-2020