Cauta ...
0
0

Xiaomi Yeelight Lampa de Birou cu LED

xiaomi
Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu LED ofera lumina ideala pentru munca, studiu, citire sau relaxare. Are reglari multiple pentru un iluminat optimizat. Unul dintre nenumaratele avantaje ale LED-urilor este nivelul ridicat de personalizare. Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu led are temperatura si luminozitatea culorii reglabile; poti alege dintr-o gama larga de nuante de culoare (2700-6500K) si 5 nivele de luminozitate, ajustabile de la 20% la 100%, astfel incat vei avea intotdeauna cea mai potrivita iluminare, in functie de ora sau de activitate.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125044723
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Xiaomi Yeelight Lampa de Birou cu LEDCapul este alcatuit din 60 de mini leduri (30 LED-uri cu lumina calda de si 30 LED-uri cu lumina rece) organizate strategic pentru a personaliza cel mai bine temperatura culorii preferate. Prin nenumarate experimente si studii de proiectare, organizarea speciala a dispunerii ledurilor de lumina calda si rece a primit chiar si un brevet de inovatie.
Conceputa pentru a face mai mult decat sa lumineze pur si simplu, Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu LED este dotata cu optiuni si functionalitati utile: are incorporata o baterie de 2000 mAh, care asigura functionarea pe durata a 5 ore, incarcare cu micro port USB , panou de control cu touch. Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu LED poate fi incarcata de la laptop sau de la bateria externa pentru telefon.


Lampa integreaza un concept inovativ, functionalitate practica, un stil de design minimalist, frumusete si eleganta.
Lampa de birou Xiaomi Yeelight cu LED are un brat cu linii armonioase, ca un gat de lebada, cu cap de lampa mai mare, care maximizeaza luminozitatea fara a umbri estetica. Flexibilitatea maxima, la 360 de grade, a bratului de iluminare, permite obtinerea unghiului perfect de iluminare, in orice situatie.Echipat cu tehnologie de memorie metalica, bratul lampii va reveni fara efort la pozitiile preferate. Bratul metalic este acoperit cu un finisaj din silicon, care ofera un aspect elegant si confortabil la atingere. Dincolo de flexibilitatea bratului, lampa detine un standard ABS de durabilitate, care isi pastreaza rezistenta si calitatile initiale, chiar si dupa mii de utilizari si incovoieri ale bratului.Capul Lampii de birou Xiaomi Yeelight cu led este proiectat special pentru a dispersa lumina uniform, protejeaza ochii, reducand nivelul de lumina albastra care ajunge la nivelul ochiului.


Caracteristici:


– design durabil, minimalist, flexibilitatea bratului de iluminare: 360 de grade, 5 moduri de iluminare;


– panou de control cu touch: reglare luminozitate, temperatura de culoare, putere;


– alcatuit din 60 de mini leduri (30 leduri cu lumina calda de si 30 leduri cu lumina rece); durata viata: 25000 ore;– luminozitate intuitivă si ajustarea temperaturii de culoare;


– interval temperatura de culoare: 2700K-6500K;

– flux luminos: 260 lumeni, putere: 5 W; CRI (Color Rendering Index): 88;

– capacitate baterie incorporata: 2000 mAh;

– port alimentare Micro USB (intrare: 5V / 1A);

– dimensiuni / greutate: 337 x 351 x 150 mm / 650 g;


Mai mult

Specificatii
Xiaomi Yeelight Lampa de Birou cu LED

Product Information

Buletts txt listing

  • Design durabil, minimalist, flexibilitatea bratului de iluminare: 360 de grade, 5 moduri de iluminare

  • Panou de control cu touch: reglare luminozitate, temperatura de culoare, putere

  • Temperatura culoare: 2700K-6500K

  • Acumulator 2000 mAh
Package containsLampa Xiaomi

Cablu alimentare 1m
Manual
Warranty Length12

Copyright F64.ro © 2001-2020