Cauta ...
0
0

Tascam TM-AR1 Panou Tratament Acustic Portabil

tascam
Filtrul de control acustic TM-AR1 nu absoarbe numai sunetul reflectat, ci si izoleaza reflectiile departe de microfon. Prin instalarea acestui instrument, microfonul preia doar sunetul direct cu un raspuns de frecventa deosebit, oferindu-va mai mult control asupra pieselor finale. Este deosebit de eficient atunci cand este utilizat pentru inregistrarea vocala, instrument de suflat, chitara acustica sau orice alt instrument individual.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125048423
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Tascam TM-AR1 Panou Tratament Acustic Portabil

Absorbtia sunetului prin placute cu forme moi si panouri metalice

TM-AR1 este format din cinci panouri. Toate aceste panouri au aceeasi structura, cu mai multe gauri de montare ovale si materialul absorbant al sunetului format cu unghiuri acute. In special, materialul absorbant de sunet utilizat este acelasi ca cel gasit in studiourile profesionale de inregistrare si incaperile unde acustica trebuie controlata. Spuma moale are o forma modelata speciala care reduce propagarea suplimentara a sunetelor exterioare odata ce au ajuns pe panouri.
 

Designul pliabil pentru o stocare usoara si reglarea unghiului

Cele 5 panouri pot fi pliate cu usurinta din ambele parti pentru a economisi spatiu atunci cand nu sunt utilizate. De asemenea, este posibil sa reglati pozitiile panoului in timpul inregistrarii. Prin urmare, calitatea sunetului este determinata de reglarea unghiului filtrului de control.
 

Suport flexibil pentru microfon

Pozitia microfonului poate fi usor reglata cu bara de glisare. Exista, de asemenea, doua bare de sprijin incluse pentru a regla inaltimea microfonului. Puteti utiliza doar unul, in functie de dimensiunile microfonului.
 

Adaptor de conversie 5/8 "- 3/8" inclus

Pentru a se potrivi cu o varietate de suporturi pentru microfon, TM-AR1 vine cu un adaptor de conversie 5/8 "- 3/8". Utilizati adaptorul potrivit in functie de suportul pentru microfon.
Mai mult

Specificatii
Tascam TM-AR1 Panou Tratament Acustic Portabil

Product Information

Warranty Length24

Specificatii utilizare

CompatibilitateMicrofon
Tip accesoriuAltele

Copyright F64.ro © 2001-2020