Cauta ...

Tamron 28-75mm f/2.8 RXD III - Obiectiv, Sony E

tamron
Acesta este un obiectiv cu o distanta focala de 28-75mm si diafragma maxima f/2.8 dedicat aparatelor foto mirrorless cu montura Sony E. Este un obiectiv de tip all around, ideal pentru o gama larga de aplicatii, de la fotografii de peisaje pana la portrete, multumita plajei largi de distante focale. Este compatibil full-frame si ofera o distanta focala echivalenta de 42-112.5mm pe aparate cu senzor APS-C. Diafragma larga permite fotografierea in conditii de luminozitate scazuta, cu rezultate impresionante. Motorul de Tip stepper RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive) permite focalizarea rapida si aproape silentioasa de la o distanta minima de focalizare de 19.05 cm.Are o constructie robusta, rezistenta la umezeala, astfel ca poate fi folosit oricand. Pe lentila de suprafata este aplicat un strat cu fluor pentru respingerea urmelor de grasime si a murdariei in general.
Mai mult
(TVA inclus)
Cod produs:
125040991
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Tamron 28-75mm f/2.8 RXD III - Obiectiv, Sony E

Acesta este un obiectiv cu o distanta focala de 28-75mm si diafragma maxima f/2.8 dedicat aparatelor foto mirrorless cu montura Sony E. Este un obiectiv de tip all around, ideal pentru o gama larga de aplicatii, de la fotografii de peisaje pana la portrete, multumita plajei largi de distante focale. Este compatibil full-frame si ofera o distanta focala echivalenta de 42-112.5mm pe aparate cu senzor APS-C. Diafragma larga permite fotografierea in conditii de luminozitate scazuta, cu rezultate impresionante. Motorul de Tip stepper RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive) permite focalizarea rapida si aproape silentioasa de la o distanta minima de focalizare de 19.05 cm.

Are o constructie robusta, rezistenta la umezeala, astfel ca poate fi folosit oricand. Pe lentila de suprafata este aplicat un strat cu fluor pentru respingerea urmelor de grasime si a murdariei in general.
Mai mult

Specificatii
Tamron 28-75mm f/2.8 RXD III - Obiectiv, Sony E

Product Information

Buletts txt listing

  • Tip standard

  • Filet filtru 67mm

  • Constructie: 13 elemente in 9 grupuri

  • Numar lamele diafragma 9

  • Greutate: 550g

  • Plaja diafragme f/2.8 max.

Package containsObiectiv, cutie, capac fata, capac spate, parasolar.
Warranty Length24
Product stateNou

CARACTERISTICI TEHNICE

Format ObiectivFull Frame
Distanta focala28 - 75mm
Distanta minima de focus19.05 cm
Filet filtru67mm
Montura ObiectivSony E
Nr. lamele diafragma9
Plaja diafragmef/2.8-f/22
Stabilizare de imagineNu
Tip ObiectivStandard
Tip FocalizareAutofocus
Obiectiv Fix / ZoomZoom
Diafragma Maximaf/2.8
Focala Tele28-75mm

DIMENSIUNE / GREUTATE

Greutate550 g

Copyright F64.ro © 2001-2018

  • ACúpula Performance Digital