Cauta ...
0

Sony SF-G TOUGH SDXC 64GB Card de Memorie UHS-II Class 10 300MB/s

sony

Noua serie de carduri SD Sony SF-G TOUGH UHS-II raspunde nevoilor fotografilor de a-si pastra fotografiile in siguranta, atunci cand cardul SD este scos din camera, securizand documentele cu SD Scan Utility si File Rescue Software.

Cardul SF-G TOUGH combina cele mai rapide viteze de citire si de scriere cu un design ultra-robust, rezistent la o forta de indoire de 180N si la cadere de la inaltimi de pana la 5 metri. Gama de carduri SD SF-G TOUGH este, de asemenea, rezistenta la apa, cu rating IPX8 si rezistenta la praf, cu rating IP6X.

Mai mult
Variante:
Pachete:

Por: 699,99 Leiou X de

(TVA inclus)
Opções de Parcelamento:
 • à vista 699,99 Lei
 • 2X de 349,99 Lei
 • 3X de 233,33 Lei
 • 4X de 174,99 Lei
 • 5X de 139,99 Lei
 • 6X de 116,66 Lei
 • 7X de 99,99 Lei
 • 8X de 87,49 Lei
 • 9X de 77,77 Lei
 • 10X de 69,99 Lei
 • 11X de 63,63 Lei
 • 12X de 58,33 Lei
 • 18X de 38,88 Lei
 • 24X de 29,16 Lei
Outras formas de pagamento
Adauga in cos
Cod produs:
125042889
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Sony SF-G TOUGH SDXC 64GB Card de Memorie UHS-II Class 10 300MB/s


 


Noua serie de carduri SD Sony SF-G TOUGH UHS-II raspunde nevoilor fotografilor de a-si pastra fotografiile in siguranta, atunci cand cardul SD este scos din camera.


 


Cardul SF-G TOUGH combina cele mai rapide viteze de citire si de scriere cu un design ultra-robust, rezistent la o forta de indoire de 180N si la cadere de la inaltimi de pana la 5 metri. Gama de carduri SD SF-G TOUGH este, de asemenea, rezistenta la apa, cu rating IPX8 si rezistenta la praf, cu rating IP6X.


 


Gama de carduri SD SF-G TOUGH este de 18 ori mai rezistenta decat cardurile SD standard care sunt construite din trei elemente. Seria SF-G TOUGH prezinta prima structura monolitica din lume (o singura structura, fara niciun spatiu liber in card) construita din materiale rezistente de prima clasa.


 


Aceasta gama este protejata de deteriorarile tipice care afecteaza cardurile SD conventionale precum ruperea invelisului de plastic, distrugerea butonului de protectie a datelor sau ruperea nervurilor de la conector. Rezistenta acestei noi serii se datoreaza faptului ca acestea sunt primele carduri SD care nu au nervuri si comutator pentru protectia scrierii. Aceste inovatii imbunatatesc rezistenta seriei SF-G TOUGH, eliminand partile care se puteau rupe usor si crescand rezistenta la indoire.


 


Aceasta gama de carduri SD a fost conceputa de Sony pentru a oferi cel mai bun echilibru intre putere si rezistenta. 


 


Intreaga putere a camerei este acum accesibila


 


Cu cea mai mare viteza de scriere din lume, de pana la 299MB/s, timpul de eliberare a buffer-ului este redus, ceea ce le permite fotografilor sa surprinda mai multe cadre pe secunda si sa captureze astfel fiecare moment.


 


Seria SF-G TOUGH suporta si V90, cel mai inalt standard de viteza video, ceea ce o recomanda pentru inregistrarea de video la rezolutie inalta. Mai mult, transferul rapid de fotografii si de video-uri este asigurat de viteza de citire de pana la 300MB/s.


 


Viteza acestei serii imbunatateste semificativ eficacitatea ritmului de lucru, dupa ce shooting-ul este incheiat.


 


Pentru a raspunde nevoilor pragmatice ale fotografilor, cardurile din seria SF-G TOUGH includ un design cu o banda reflectorizanta de culoare galbena, pentru a fi depistate cu usurinta in intuneric.

 


SigurantaSeria de carduri SD SF-G TOUGH ofera o serie de caracteristici pe care fotografii se pot baza.


 


‘SD Scan Utility’ le permite utilizatorilor sa verifice conditia cardului de memorie. Functia File Rescue Software permite recuperarea datelor si fotografiilor care au fost sterse accidental. Mai mult, seria SF-G TOUGH este rezistenta la raze X, la magneti, la temperatura, este anti-statica si include UV Guard.

Mai mult

Specificatii
Sony SF-G TOUGH SDXC 64GB Card de Memorie UHS-II Class 10 300MB/s

Product Information

isVisibleDa
Warranty Length61
Product stateNou

Carduri Memorie

Rate transferScriere: 299MB/s, Citire: 300MB/s
Tip Card MemorieSDXC
Capacitate64GB
Clasa de VitezaV90
TehnologieUHS-II
Viteza de Citire (Maxima)300MB/s
Viteza de Scriere (Maxima)299MB/s

Copyright F64.ro © 2001-2019