Cauta ...

Sony E 16-70mm f/4 OSS SH-199-1

Obiectiv Carl Zeiss recomandat pentru uzul de zi cu zi, distanta sa focala de 16-70mm acoperind o plaja larga de situatii, de la peisaje si portrete, pana la instantanee sau fotografie documentara.

Contrastul si rezolutia impresionanta la toate focalele reprezinta un semn distinctiv al acestui obiectiv compact si usor.

Tehnologia de lentile asferice (lentile AA) combina o lentila AA si trei elemente asferice normale, reducand astfel dimensiunea si greutatea obiectivului, fara sa sacrifice calitatea imaginilor.

Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH-199-1
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Sony E 16-70mm f/4 OSS SH-199-1

Descriere Sony Carl Zeiss Vario-Tessar T* E 16-70mm f/4 ZA OSS


• Renumitul strat T*, specific tehnologiei Carl Zeiss, reduce efectul de stralucire, precum si reflexiile, totul pentru o reproducere naturala a culorilor.

• Diafragma constanta f/4 pe toata plaja reduce nevoia unei valori crescute a ISO pentru distante focale mari si permite folosirea unui timp de expunere redus pentru a surprinde cu claritate subiectele aflate in miscare.

• O imbunatatire suplimentara este diafragma circulara ce permite obtinerea unui efect bokeh (separare a subiectului de fundal) foarte fin si placut.

• Sistemul de stabilizare optica a imaginilor de la Sony, permite obtinerea imaginilor mai clare, chiar si in cazul fotografierii cu timp lung de expunere sau in conditii de iluminare scazuta.

• Performantele optice sunt completate de constructia premium specifica Carl Zeiss, un finisaj metalic elegant, pentru un aspect exterior placut si o senzatie distinctiva.

Mai mult

Specificatii
Sony E 16-70mm f/4 OSS SH-199-1

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital