Cauta ...
0
0

Sony A7 body - SH-240-1

Sony A7 este primul aparat foto mirrorless cu senzor Full Frame care ofera o rezolutie generoasa la pachet cu tehnologii si functii de ultima generatie. Compatibil (fara adaptor) cu obiectivele pe montura Sony E-mount, aparatul foto mirrorless Sony A7 se adreseaza fotografilor si videografilor exigenti. Pe langa plaja variata de optiuni foto si video, Sony A7 este dotat cu modul pentru conectivitate Wi-Fi si NFC; astfel, continutul de calitate poate fi transferat cu usurinata pe calculator, retele de socializare, platforme de stocare on-line etc. • Senzor Full Frame Exmor CMOS 24.3Mpx • Procesor de imagine BIONZ X • Montura Sony E-mount • Ecran TFT LCD 3.0" rabatabil cu 1.229.000 puncte • Vizor electronic OLED cu 2.400.000 puncte • Filmare Full HD 1080 / 60p si output necomprimat • AF Hibrid (detectie de faza si detectie de contrast) • Fotografiere in rafala cu 5 fps la rezolutie maxima • Conectivitate Wi-Fi si NFC • Patina Multi-Interface • Captura RAW pe 14 biti
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH-240-1
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Sony A7 body - SH-240-1

Sony A7 Review - recenzie pe blogul F64

Lansare Sony A7 si A7R, noi obiective cu montura E, respectiv Sony Cyber-shot RX10 - articol pe blogul F64

• Noua camera foto Sony A7 ofera avantajele unui senzor full-frame de 35mm si ale obiectivelor interschimbabile intr-un corp cu adevarat compact. Fara sa faca rabat de la calitatea imaginii, confortul fotografierii, functionalitatea sau performanta autofocusului, camera foto Sony A7 ofera fotografii la o calitate impresionanta, care puteau fi realizate pana acum doar cu camerele foto profesionale.

• Sony A7 combina portabilitatea cu toate avantajele unui senzor full-frame, oferind imagini cu zgomot redus, o raza dinamica mai mare, o profunzime a campului ce permite efecte dramatice precum bokeh, dar si compatibilitate cu noua gama de obiective full-frame interschimbabile.

• Construita din aliaj de magneziu rezistent si usor, Sony A7 are un design gandit special pentru o asezare confortabila in palma utilizatorului. Butoanele frontale si cele plasate pe spate, impreuna cu selectorul pentru controlul expunerii ofera posibilitatea unor ajustari intuitive in timpul incadrarii fotografiilor atat prin vizorul XGA OLED Tru-Finder, cat si pe ecranul LCD rabatabil de 3.0".

• Impreuna cu procesorul de imagine BIONZ X, senzorul full-frame permite utilizatorilor de A7 sa realizeze inregistrari video Full HD la calitate profesionala cu detalii bogate, chiar si in lumina slaba. Chiar si in medii cu iluminare slaba, clipurile video vor reda culori naturale si cu zgomot scazut de imagine. Zoom-ul Clear Image este imbunatatit pentru inregistrarea video la rezolutie maxima, chiar si in plan detaliu. Modelul dispune si de optiuni de reglare si afisare a nivelului de sunet, dar si o iesire HDMI, pentru afisare pe ecrane externe sau pe alte dispozitive.

• O noua versiune AF imbunatatita, combina detectia de faza cu detectia contrastului, accelerate prin noul algoritm Spatial Object Detection, pentru performante desavarsite. Chiar si cand doreste sa fotografieze un subiect care nu se uita spre camera, utilizatorul de A7 va reusi sa obtina o focalizare precisa, datorita posibilitatii de detectie a ochilor, caracteristica ce poate prioritiza o singura pupila. Autofocusul cu detectia fazei in 117 puncte deplaseaza usor lentilele, astfel incat sa aduca subiectul in focus, in timp ce detectia contrastului (25 de puncte) rafineaza rapid focusul.

Modulul Wi-Fi si tehnologia NFC permit conexiunea facila printr-o singura atingere cu smartphone-urile si tabletele Xperia™ sau cu modele cu sistem de operare Android, compatibile cu NFC. Optiunea ‘Multiple Exposure’ compune automat o serie de cadre secventiale, pentru a crea imagini artistice, cu efecte cat mai creative.

• Pre-instalata pe A7, optiunea Smart Remote Control permite controlul gradului de expunere si realizarea fotografiilor, direct de pe smartphone. Ideal pentru pozele de grup sau autoportrete, aceasta optiune trimite automat imaginile pe dispozitivele mobile, pentru partajare.
Mai mult

Specificatii
Sony A7 body - SH-240-1

Copyright F64.ro © 2001-2019