[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLSigma DP1 Quattro Aparat Foto Compact 29MP Obiectiv 19mm f/2.8 Negru

Sigma DP1 Quattro Aparat Foto Compact 29MP Obiectiv 19mm f/2.8 Negru

Sigma DP1 Quattro Aparat Foto Compact 29MP Obiectiv 19mm f/2.8 Negru

Descriere

Sigma DP1 Quattro Aparat Foto Compact 29MP Obiectiv 19mm f/2.8 Negru

store/product-description.title

• Senzor Foveon X3

Sigma DP1 Quattro dispune de revolutionarul senzor Foveon. Acesta beneficiaza de o constructie inedita , pixeli fiind pozitionati in trei straturi rosu, verde si albastru, asemenea emulsiei pe o pelicula. Senzorul Foveon X3 alaturi de procesorul TRUE III vor reda imagini excelente, bogate in detalii si culori saturate.

• Optica de exceptie

Obiectivul 19mm f/2.8 (28mm in echivalent 35mm) foarte luminos cu o diafragma maxima f/2.8 poate fi utilizat pentru o multime de subiecte fotografice, de la peisaje, fotoreportaj pana la portrete. Obiectivul dispune de elmente optice din sticla cu dispersie scazuta si tratamente multiple ce vor preveni aparitia aberatiilor cromaticei, oferind totodata imagini cu un contrast ridicat si culori mai vii.

• Control deplin

va da posibilitate sa controlati pe deplin paremetrii de fotografiere. Aparatul va ofera posibilitea de a expune in modurile program, prioritate diafragma, prioritate de timp, cat si moduri manuale. De asemenea, puteti selecta valoarea ISO de la 100-6400 in pasi 1/3 si timp de expunere de 1/2000 - 30 sec. In plus, exista o compensare a expunerii disponibila intre valorile -3/ +3 EV.

• Monitor LCD de 3"

Ecranul LCD de 3 inci (7.5 cm) si 920,000 pixeli ofera o experienta excelenta in timpul utilizarii camereo in modul LiveView, in cursul vizualizarii fotografiilor sau clipurilor sau in timpul navigarii prin meniuri.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Specificatii

Sigma DP1 Quattro Aparat Foto Compact 29MP Obiectiv 19mm f/2.8 Negru

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Sigma DP1 Quattro Aparat Foto Compact 29MP Obiectiv 19mm f/2.8 Negru

Review-uri

Incarcare recenzii...