Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

Sigma 85mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.4 DG HSM Montura Panasonic L

Sigma
Sigma 85mm 1.4 DG HSM Art este un obiectiv fix construit pentru a oferi o calitate impresionanta a imaginii. Diafragma luminoasa f/1.4 asigura o separare excelenta a subiectului de fundal si permite fotografierea in conditii de iluminare redusa.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125045041
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Sigma 85mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.4 DG HSM Montura Panasonic L 
Lentila perfecta pentru portrete


Fotografii de portret au nevoie de bokeh-ul atractiv pe care o lentila cu un diametru mare il ofera, dar si o rezolutie mare. Respectand standardele liniei ART, SIGMA 85mm F1.4 DG HSM | Art indeplineste ambele nevoi, la un standard inalt. Efectul de bokeh este atat de precis incat poti face focus pe pupila subiectului si sa blurezi genele. Zona in focus este la o rezolutie foarte mare si zona de bokeh este foarte atractiva.

 

SIGMA 85mm F1.4 DG HSM | Art incorporeaza 14 elemente in 12 grupuri, o structura remarcabila care ajuta obiecivul sa livreze o rezolutie foarte mare. Astfel, obiectivul este foarte potrivit pentru DSLR-uri full frame ce ofera o rezolutie de 50 de megapixeli sau mai mult. 

 


 
Un design care prioritizeaza performanta optica - fara compromis


Pentru a creea un obiectiv performant 85mm f1.4, Sigma a folosit noile inovatii in domeniul design-ului si materialelor. Rezultatul este cea mai buna lentila pentru portret. Prin reducerea aberatiilor cromatice la un minim absolut, obiectivul ofera performante extraordinare, incluzand o rezolutie foarte sharp si un efect bokeh frumos.

 


 
Calitate a imaginii perfecta pentru camere cu foarte multi megapixeli


Potentialul aparatelor foto DSLR ce ofera 50 de megapixeli este scos in evidenta de obiectivul performant. SIGMA 85mm F1.4 DG HSM | Art incorporeaza doua elemente alcatuite din SLD(Sticla speciala cu dispersie scazuta) si un element cu dispersie partiala si un indice mare de refractie. 

  
Bokeh placut


Elementele alacatuite din SLD(Sticla speciala cu dispersie scazuta) si o distributie optmizata a puterii ajuta la minimizatea aberatiilor cromatice axiale. In zonele din fata si spatele punctului de focus, sistemul optic produce un efect bokeh natural si atractiv.

 


 
Sticla cu dispersie scazuta


Unghiul la care lumina este refractat de catre sticla depinde de lungimea de unda a luminii. Asta determina diferite culori ale luminii sa ajunga la puncte de fcus diferite. Rezultatul este aberati cromatica, efectul de fringe ce este evident mai ales in cazul lentilelor tele. Majoritatea aberatiilor cromatice pot fi evitate prin combinarea unei element convex cu indice mare de refractivitate si un element concav cu un indice mic de refractivitate. Dar aberatii cromatice tot raman, cunoscute sub numele de "spectrum secundar". Pentru a minimiza spectrum-ul secundar, Sigma introduce pana la trei elemente de sticla cu indice de dispersie mic ce ofera performanta superioara: ELD (Extraordinary Low Dispersion), SLD (Special Low Dispersion) and FLD (“F” Low Dispersion).

  
Construit pentru a minimiza efectele de flare si ghosting


De la inceputul procesului de design, Sigma a masurat efectele de flare si ghosting pentru a construi un desgn optic rezistent la surse de lumina accidentale. Tratamentul Super Multi-Layer ajuta la reducerea efectelor nedorite si ofera imagini sharp, cu un contrast mare chiar si cu iluminare din spate.

 


 
Noul HSM pentru autofocus rapid si eficient


Noul Hyper Sonic Motor (HSM) este de 1.3 ori mai bun decat predecesorul. Chiar si la viteze scazute, ofera o performanta stabila iar algoritmul AF te ajuta sa obtii autofocusul dorit. Mai mult, poti folosi focusul manual rotind inelul de focus, chiar si atunci cand fotografiezi folosind autofocus-ul.

  
Montura cu constructie rezistenta la praf si stropire


Montura obiectivului incorporeaza garnituri de cauciuc pentru a proteja montura de praf si stropi de apa. Lentilele frontale si posterioare au un tratament pentru a respinge apa si ulieurile, ce iti permite sa iti folosesti obiectivul in diverse conditii.

 Mai mult

Specificatii
Sigma 85mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.4 DG HSM Montura Panasonic L

Product Information

Buletts txt listing

  • Elemente asferice si Low Dispersion

  • Focalizare silentioasa HSM

  • Compatibil cu dock-ul Sigma

CARACTERISTICI TEHNICE

Format ObiectivFull Frame
Montura ObiectivPanasonic/Leica/Sigma L
Obiectiv Fix / ZoomFix
Diafragma Maximaf/1.4

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital