[Top Banner] Despre ce este primavara ta
0
Obiective fotoObiective foto mirrorlessSigma 85mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.4 DG HSM Montura Panasonic L
-734,85 lei

Sigma 85mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.4 DG HSM Montura Panasonic L

4.899,00 lei4.164,15 lei
Rate de la 173,50 lei

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
24

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Sigma 85mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.4 DG HSM Montura Panasonic L

4.899,00 lei4.164,15 lei

Descriere

Sigma 85mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.4 DG HSM Montura Panasonic L

store/product-description.title
 

Lentila perfecta pentru portrete

Fotografii de portret au nevoie de bokeh-ul atractiv pe care o lentila cu un diametru mare il ofera, dar si o rezolutie mare. Respectand standardele liniei ART, SIGMA 85mm F1.4 DG HSM | Art indeplineste ambele nevoi, la un standard inalt. Efectul de bokeh este atat de precis incat poti face focus pe pupila subiectului si sa blurezi genele. Zona in focus este la o rezolutie foarte mare si zona de bokeh este foarte atractiva.
 
SIGMA 85mm F1.4 DG HSM | Art incorporeaza 14 elemente in 12 grupuri, o structura remarcabila care ajuta obiecivul sa livreze o rezolutie foarte mare. Astfel, obiectivul este foarte potrivit pentru DSLR-uri full frame ce ofera o rezolutie de 50 de megapixeli sau mai mult. 
 


 

Un design care prioritizeaza performanta optica - fara compromis

Pentru a creea un obiectiv performant 85mm f1.4, Sigma a folosit noile inovatii in domeniul design-ului si materialelor. Rezultatul este cea mai buna lentila pentru portret. Prin reducerea aberatiilor cromatice la un minim absolut, obiectivul ofera performante extraordinare, incluzand o rezolutie foarte sharp si un efect bokeh frumos.
 


 

Calitate a imaginii perfecta pentru camere cu foarte multi megapixeli

Potentialul aparatelor foto DSLR ce ofera 50 de megapixeli este scos in evidenta de obiectivul performant. SIGMA 85mm F1.4 DG HSM | Art incorporeaza doua elemente alcatuite din SLD(Sticla speciala cu dispersie scazuta) si un element cu dispersie partiala si un indice mare de refractie. 
  

Bokeh placut

Elementele alacatuite din SLD(Sticla speciala cu dispersie scazuta) si o distributie optmizata a puterii ajuta la minimizatea aberatiilor cromatice axiale. In zonele din fata si spatele punctului de focus, sistemul optic produce un efect bokeh natural si atractiv.
 


 

Sticla cu dispersie scazuta

Unghiul la care lumina este refractat de catre sticla depinde de lungimea de unda a luminii. Asta determina diferite culori ale luminii sa ajunga la puncte de fcus diferite. Rezultatul este aberati cromatica, efectul de fringe ce este evident mai ales in cazul lentilelor tele. Majoritatea aberatiilor cromatice pot fi evitate prin combinarea unei element convex cu indice mare de refractivitate si un element concav cu un indice mic de refractivitate. Dar aberatii cromatice tot raman, cunoscute sub numele de "spectrum secundar". Pentru a minimiza spectrum-ul secundar, Sigma introduce pana la trei elemente de sticla cu indice de dispersie mic ce ofera performanta superioara: ELD (Extraordinary Low Dispersion), SLD (Special Low Dispersion) and FLD (“F” Low Dispersion).
  

Construit pentru a minimiza efectele de flare si ghosting

De la inceputul procesului de design, Sigma a masurat efectele de flare si ghosting pentru a construi un desgn optic rezistent la surse de lumina accidentale. Tratamentul Super Multi-Layer ajuta la reducerea efectelor nedorite si ofera imagini sharp, cu un contrast mare chiar si cu iluminare din spate.
 


 

Noul HSM pentru autofocus rapid si eficient

Noul Hyper Sonic Motor (HSM) este de 1.3 ori mai bun decat predecesorul. Chiar si la viteze scazute, ofera o performanta stabila iar algoritmul AF te ajuta sa obtii autofocusul dorit. Mai mult, poti folosi focusul manual rotind inelul de focus, chiar si atunci cand fotografiezi folosind autofocus-ul.
  

Montura cu constructie rezistenta la praf si stropire

Montura obiectivului incorporeaza garnituri de cauciuc pentru a proteja montura de praf si stropi de apa. Lentilele frontale si posterioare au un tratament pentru a respinge apa si ulieurile, ce iti permite sa iti folosesti obiectivul in diverse conditii.
 

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 303795

Specificatii

Sigma 85mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.4 DG HSM Montura Panasonic L

CARACTERISTICI TEHNICE
Format Obiectiv
Full Frame
Constructie
14 elemente in 12 grupuri
Diametru maxim
94.7mm
Distanta focala
85mm
Distanta minima de focus
85 cm
Filet filtru
86mm
Montura Obiectiv
Panasonic L
Nr. lamele diafragma
9
Plaja diafragme
f/1.4 - f/16
Raport marire
0.12x
Stabilizare de imagine
Nu
Tip Obiectiv
Standard
Tip Focalizare
Autofocus
Unghi de cuprindere
28.6°
Obiectiv Fix / Zoom
Fix
Diafragma Maxima
f/1.4
Focala Fixa
85mm
Gama Obiectiv
Sigma Art
DIMENSIUNE / GREUTATE
Greutate
1130 g
Lungime
126.2mm

Accesorii recomandate pentru

Sigma 85mm Obiectiv Foto Mirrorless F1.4 DG HSM Montura Panasonic L

Review-uri

Incarcare recenzii...