[Top Banner] Despre ce este primavara ta
0
Home cinemaVideoproiectoare si accesoriiVideoproiectoareBenQ SH753+ Videoproiector 5000 ANSI 1080p Networking Control

BenQ SH753+ Videoproiector 5000 ANSI 1080p Networking Control

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
24

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

BenQ SH753+ Videoproiector 5000 ANSI 1080p Networking Control

Descriere

BenQ SH753+ Videoproiector 5000 ANSI 1080p Networking Control

store/product-description.title

Calitate superba a imaginilor

Claritate

Luminozitatea ridicata de 4300 lumeni permite prezentatorilor si participantilor sa participe la prezentari in camere de conferinta de dimensiuni medii cu lumina ambientala, pentru dezbateri, colaborari si interactiuni pentru a obtine cele mai productive intalniri. Luminozitatea ridicata ofera o calitate profesionala a imaginii pentru satisfacerea standardelor corporate exigente.

Rezolutie Full HD

Cu rezolutia nativa Full HD (1920 x 1080) intr-un format extins 16:9, SH753+ ofera detalii subtile, lizibilitate si o capacitate imbunatatita a ecranului pentru prezentari profesionale.

Moduri avansate de prezentare pentru o calitate suprema de proiectie

BenQ SH753+ ofera cateva moduri de prezentare ce sunt adaptate diferitelor tipuri de locatii de prezentare si continut. Include doua moduri avansate de prezentare, concepute sa satisfaca nevoile specifice in timpul diferitelor tipuri de prezentari. Noul mod Infographic este perfect pentru evidentierea textului si graficelor in detaliu datorita luminozitatii ridicate de culoare si o gradare mai buna a culorilor, asigurand o performanta colora mai saturata si plina de viata. In plus, Vivid Mode este conceput pentru performanta suprema de culoare in timpul prezentarii de clipuri sau imagini.

Flexibilitate pentru o instalare eficienta

Cu intervale flexibile in materie de throw ratio si un zoom mare de 1.5x, corporatiile pot inlocui cu usurinta si economic proiectoarele invechite prin utilizarea monturilor existente de tavan pentru a proiecta imagini la scala mare in spatiile restrictive. Zoom-ul de 1.5x permite montarea proiectorului oriunde la o distanta intre 3.7 si 5.6 metri fata de ecran si poate proiecta imagini de 120", fiind dimensiunea uzuala a imaginii pentru prezentarile corporate.

Calbirare avansata a imaginii pentru o aliniere ideala a proiectiei

SH753+ este echipat cu un interval de corectie key-stone 2D de +/- 30 de grade, atat vertical cat si orizontal pentru a contracara efectul trapezoidal, un fenomen comun cand proiectorul trebuie instalat off-center. Instalatorii pot utiliza controlul Corner Fit pentru a regla fiecare colt, pentru o geometrie perfect aliniata a imaginii.

Compatibilitate

SH753+ este compatibil cu sistemele de control precum Crestron, AMX, Extron si PJ-Link, ce indeplineste controlul de retea prin LAN, facandu-l simplu de integrat in infrastructura retelelor corporate. In cazul in care nu este o infrastructura LAN, SH753+ suporta de asemenea RS-232 pentru instalari fiabile cu o distanta de pana la 15 metri.

Control Centralizat cu Soft-ul BenQ MDA

Soft-ul BenQ Multiple Display Administrator (MDA) ofera o gestionare centralizata cu mai multe proiectoare, inclusiv proceduri automatizate de deschidere si inchidere pentru spatii publice, control la distanta al alimentarii, si programari pentru institutii si corporatii.

Eficienta de durata si intretinere simplificata

Capac pentru lampa

O usa cu deschidere rapida pentru lampa ofera managerilor IT acces usor pentru intretinerea eficienta a lampii fara a demonta proiectorul din suport.

DLP de lunga durata previne alterarea culorilor si conserva energia

Echipat cu durabilitatea dispozitivelor digitale micromirror si un motor de proiectare aproape sigilat conceput sa previna patrunderea prafului, SH753+ rezista degradarii culorilor si imaginii. Acest lucru conserva calitatea imaginii chiar si dupa mii de ore de operare.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 315469

Specificatii

BenQ SH753+ Videoproiector 5000 ANSI 1080p Networking Control

Specificatii cheie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Buletts txt listing
  • Tehnologie de afisare: DLP
  • Rezolutie nativa: 1920 x 1080
  • Durata de viata lampa proiectie (Standard / ECO): 2500/4500 ore
  • Putere lampa: 310W
  • Zoom / Focus: 1.5x

Pachetul contine

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Package contains
BenQ SH753+ Videoproiector 5000 ANSI 1080p Networking Control
Cablu de alimentare
Telecomanda cu baterii
Cablu VGA
Manual de utilizare CD
QSG

Accesorii recomandate pentru

BenQ SH753+ Videoproiector 5000 ANSI 1080p Networking Control

Review-uri

Incarcare recenzii...