Cauta ...

SH Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS -SH 125041762

sony

Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS este obiectivul ce va furnizat imagini increibile, fiind ideal pentru fotografia de produs, macro si close-up, dar poate fi utilizat si pentru portrete, sport si alte aplicatii.

Obiectivul beneficiaza de o constructie robusta, o calitate optica de exceptie si de o focalizare rapida si precisa multumita motorului de focus. 

Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS incorporeaza sistemul de stabilizare a imaginii OSS de ultima generatie care va permite sa fotografiati din mana cu timpi de expunere cu mult mai lungi decat in mod normal. 

Diafragma deschisa f/2.8 asigura echilibrul perfect dintre claritate si bokeh, fiind potrivit pentru situatiile in care se doreste o buna separare a subiectului de fundal, sau pentru situatiile de iluminare slaba.

Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS poate fi folosit atat cu aparatele foto montura Sony E si cu senzor format APS-C, cat si cu cele Full Frame.

Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125041762
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
SH Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS -SH 125041762

Descriere Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS


• Focalizare rapida si silentioasa 
Motorul de focus asigura o focalizare rapida si silentioasa, fiind foarte eficient, indiferent daca subiectul dumneavoastra este static sau in miscare. De asemenea, obiectivul este foarte silentios, acest lucru fiind de un real ajutor pentru cei ce filmeaza cu acest obiectiv. 

• Imagini uimitoare

Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS dispune de o optica de invidiat, elemente asferice si cu dispersie scazuta, ce alaturi de tratamentele multistrat va vor oferi imagini bogate in detalii si cu un contrast excelent.

•Un bokeh deosebit 

Diafragma maxima f/2.8 asigura un echilibru excelent intre claritate si bokeh, facand acest obiectiv ideal pentru fotografia de macro, produs, fotojurnalism si portrete. 

• Stabilizare de imagine OSS

Tehnologia cu stabilizator de imagine permite fotografierea cu aparatul in mana, in conditii de luminozitate scazuta, fara blit sau trepied. Se pot folosi timpi de expunere de patru ori mai mari decat in mod normal fara a aparea neclaritati de la miscarea aparatului.


Specificatii: 

• Distanta focala: 90mm
• Diafragma maxima: f/2.8
• Nr. lamele diafragma: 9 (rotunjite)
• Diametru filtru: 62mm

Mai mult

Specificatii
SH Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS -SH 125041762

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital