Cauta ...
0

Samyang 8mm f/3.5 UMC Fish-Eye CS II - Nikon SH-206-2

Samyang
Samyang 8mm f/3.5 UMC Fish-eye CS II este un obiectiv destinat aparatelor cu senzor crop (APS-C) ce va deschide o perspectiva cu totul inedita, dandu-va posibilitatea sa va exploatati o noua latura a creativitatii. Datorita unghiului mare de cuprindere de 180°, acest obiectiv este recomandat pentru fotografia de interior, peisaj, arhitectura etc, putand in acelasi timp folosi deformarile caracteristice intr-un mod creativ. De asemenea, diafragma luminoasa de f3.5 va permite lucrul chiar si in conditii slabe de iluminare, oferind in acelasi timp o excelenta separare a subiectului de fundal. Samyang 8mm f/3.5 UMC Fish-eye CS II dispune focalizare manuala, inelul de focus avand o cursa lunga si lina, facand acest obiectiv ideal pentru filmari.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH-206-2
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Samyang 8mm f/3.5 UMC Fish-Eye CS II - Nikon SH-206-2

• Imagini uimitoare cu o definitie excelenta si culori saturate.

Samyang 8mm f/3.5 UMC Fish-eye CS II dispune de o optica de invidiat, elemente cu dispersie scazuta care, alaturi de tratamentele multistrat, va vor oferi imagini bogate in detalii si cu un contrast excelent.

• Focalizare manuala simpla si rapida

Inelul de focalizare are o cursa lunga si foarte fluida, obiectivul fiind o alegere excelenta atat pentru fotografi cat si pentru cameramani si videografi.

• Luminozitate excelenta, un bokeh deosebit

Acesta este obiectiv foarte luminos avand o diafragma cu o deschidere de f/3.5, fiind ideal pentru fotografia de jurnalisma sau evenimente. De asemenea, este potrivit pentru situatiile in care se doreste o buna separare a subiectului de fundal sau pentru situatiile de iluminare slaba.

Specificatii:

• Distanta focala: 8mm
• Diafragma maxima: f/3.5

• Distanta minima de focalizare: 0.3m
• Montura: Pentax
Mai mult

Specificatii
Samyang 8mm f/3.5 UMC Fish-Eye CS II - Nikon SH-206-2

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital