Cauta ...

Samsung NX2000 kit 20-50mm + Blit - SH6802

Samsung
Samsung NX2000 este un este un aparat foto mirrorless foarte compact, cu ergonomie foarte buna, ce ofera imagini de o calitate excelenta. Este recomandat atat fotografilor amatori, cat si profesionistilor, cand nu vor sa transporte un echipament voluminos si greu. In ciuda dimensiunilor reduse, Samsung NX2000 dispune de un senzor CMOS format APS-C, oferind astfel imagini de o calitate similara cu cele ale aparatelor foto DSLR. Samsung NX2000 este inteligent, avand conectivitate WiFi si NFC, astfel transferul fotografiilor pe internet sau pe alte dispozitive compatibile se poate face intr-un mod foarte simplu, fara cabluri. Utilizarea aparatului este foarte facila, mutumita comenzilor amplasate ergonomic si a ecranului LCD tactil ce permite accesarea rapida a diferitelor functii. • Senzor CMOS APS-C 20.3Mpx • Procesor de imagine DRIMe IV • Filmare Full HD 1080p 30fps • Ecran AMOLED tactil 3.7" • Sistem SF Hibrid • Wi-Fi Dual Channel si NFC (Near Field Communication)
Mai mult
Variante :
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH6802
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Samsung NX2000 kit 20-50mm + Blit - SH6802

Performanta inalta, devenita portabila, pe care fotograful in permanenta miscare nu a avut-o niciodata la asemenea calitate. Camera foto NX2000 este echipata cu un senzor nou, ultrasensibil, CMOS APS-C de 20,3 MP si cu un sistem hibrid avansat de focalizare automata, pentru a oferi imagini detaliate care sterg diferenta dintre un profesionist si un entuziast.Senzor avansat CMOS APS-C de 20,3 MPDemn de fotografii profesionisti, dar realizat pentru entuziasti, senzorul CMOS APS-C de 20,3 MP, prevazut acum cu AF cu detectare de faza, ofera imagini de calitate inalta si culori realiste, la cea mai inalta rezolutie din clasa sa. Este, de asemenea, ideal pentru defocalizarea fotografiei, datorita dotarii cu cel mai mare senzor utilizat la o camera foto fara oglinda. Senzorul, care are dimensiunile 23,5 mm x 15,7 mm, capteaza mai multa lumina, pentru ca dvs. sa puteti crea fotografii minunate fara zgomot, chiar in situatii de iluminare slaba.Sistem hibrid avansat AFSistemul hibrid AF (focalizare automata) combina AF cu detectare de faza si AF de contrast, pentru o focalizare automata mai rapida si mai corecta. AF cu detectare de faza determina aproape instantaneu distanta la care se afla subiectul, iar AF de contrast realizeaza reglajul fin al focalizarii, pentru un contrast maxim. Datorita unui decalaj al declansarii incredibil, sistemul hibrid AF permite fotografierea mai rapida a unor imagini clare, cu detalii precise.Fotografiere continua la 8cpsCand fotografiati o actiune rapida, precum un jucator de tenis care se intinde pentru o lovitura la fileu, surprindeti intreaga secventa fara efort, printr-o serie de scene statice extrem de clare. Camera foto NX2000 va permite sa fotografiati continuu la o viteza ultrarapida de 8 cadre pe secunda, pentru a va asigura ca veti obtine fotografia dorita. Sistemul avansat de focalizare automata ofera o claritate deosebita pentru subiectii care se misca rapid, iar decalajul redus al declansarii va permite sa surprindeti momentul din zbor, inainte ca subiectul sa iasa din cadru.Conectivitate Wi-Fi si NFCConectivitatea WIFI va da posibilitatea sa folositi retele wireless pentru a transmite fotografiile sau filmele inregistrate spre calculatorul dumneavostra, spre un server sau spre publicare imediata in diferite site-uri..

Aplicatia Samsung SMART CAMERADescarcati aplicatia Samsung SMART CAMERA care va ofera Remote Viewfinder, AutoShare si MobileLink, fara a mai fi necesara descarcarea fiecarei aplicatii individual. In loc sa porniti cele trei aplicatii pe rand pe smartphone, le puteti deschide pe toate trei deodata, prin simpla atingere cu un deget.Ecran tactil de 3.7" si 1.152.000 pixeli

Utilizarea aparatului este foarte facila, mutumita comenzilor amplasate ergonomic si a ecranului LCD tactil ce permite accesarea rapida a diferitelor functii si o buna vizualizare a imaginilor.Noul procesor pentru imagini DRIMe IVCu ajutorul DRIMe IV veti putea surprinde cu acuratete momentele speciale din viata dvs. Este foarte rapid oferind o calitate superioara a reproducerii culorilor si reducerea zgomotului de imagine.Film Full HD (1080 / 30p)Camera foto NX2000 nu arata, ca o camera video, dar are capacitatea de a realiza filme de cea mai buna calitate la calitate Full HD la 1080 / 30p. Cand sunteti gata de spectacol, o interfata HDMI va permite sa va transmiteti viziunea chiar pe ecranul mare al televizorului.ISO cu spectru variat (100 ~ 25.600)Pentru a realiza imagini realiste de interior sau de exterior, noaptea, este posibil sa aveti nevoie de o valoare ISO mai ridicata decat permit majoritatea camerelor foto. Camera foto NX2000 va permite sa fotografiati pana la ISO 25.600, fiind de doua ori mai sensibila la lumina fata de modelul precedent, pentru ca dvs. sa realizati instantanee la viteza mare, cu un minimum de zgomot si neclaritate, chiar si in conditii de iluminare redusa.Modul inteligentAtingeti Mod inteligent pentru a avea acces la o varietate de setari care va ajuta sa obtineti fotografia perfecta, de fiecare data, chiar daca nu sunteti profesionist. Surprindeti o scena la viteza mare cu Captura sport sau lasati setarea Ton bogat sa creeze fotografii suprarealiste, extraordinare, cu culori care par sa iasa din ecran. Este suficient sa alegeti modul pe care il doriti si sa realizati fotografia perfecta.

HDMIAveti nevoie doar de un cablu HDMI pentru a conecta camera foto / video direct la televizor, la computer sau la playerul DVD. Cu ajutorul camerei foto / video, realizarea unor videoclipuri de calitate profesionista este la fel de usoara ca si partajarea acestora.

Mai mult

Specificatii
Samsung NX2000 kit 20-50mm + Blit - SH6802

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital