Search

Rode HS2 - headset cu microfon public speaking

RØDE HS2 este un kit foarte discret ce integreaza o casca ergonomica si un microfon, care ofera sunet curat, clar ideal pentru orice prezentare, conferinta sau training. RØDE HS2 dispune de o constructie robusta dar fiind totodata ergonomic si confortabi. Acesta integreaza elemente de otel inoxidabil, silicon hipoalergenic pliabile ureche pentru o flexibilitate maxima si confortul utilizatorului. Finisajul produsului este realizat dintr-un strat de vopsea ceramica, foarte durabila, rezistenta in timp. Setul casta-microfon dipune de un cablu ecranat de tip panglica cu o lungime de 1.2m si un conector jack 3.5mm placat cu aur. HS2 este un sistem comod de purtat, ce reda sunetul fara zgomot ambiental, iar microfonul omnidirectional il fac ideal pentru o multime de aplicatii: televiziune, film, teatru, etc.
Mai mult
(TVA inclus)
Cod produs:
125029988
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Rode HS2 - headset cu microfon public speaking

RØDE HS2 este un kit foarte discret ce integreaza o casca ergonomica si un microfon, care ofera sunet curat, clar ideal pentru orice prezentare, conferinta sau training.RØDE HS2 dispune de o constructie robusta dar fiind totodata ergonomic si confortabi. Acesta integreaza elemente de otel inoxidabil, silicon hipoalergenic pliabile ureche pentru o flexibilitate maxima si confortul utilizatorului.

Finisajul produsului este realizat dintr-un strat de vopsea ceramica, foarte durabila, rezistenta in timp.Setul casta-microfon dipune de un cablu ecranat de tip panglica cu o lungime de 1.2m si un conector jack 3.5mm placat cu aur.HS2 este un sistem comod de purtat, ce reda sunetul fara zgomot ambiental, iar microfonul omnidirectional il fac ideal pentru o multime de aplicatii: televiziune, film, teatru, etc.
Mai mult

Specificatii
Rode HS2 - headset cu microfon public speaking

Copyright F64.ro © 2001-2018

  • ACúpula Performance Digital