[Top Banner] O zi din 2021
0
Accesorii fotoCarti fotoRevista FOTOCLASS nr. 6

Revista FOTOCLASS nr. 6

out of stock

Indisponibil

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
6

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Revista FOTOCLASS nr. 6

Descriere

Revista FOTOCLASS nr. 6

store/product-description.title

Numarul 6 al revistei Revista FOTOCLASS (1/2011) va ofera o paleta de articole variate, sfaturi prcatice si indrumari pertinente pentru obtinerea unor fotografii spectaculoase, informatii noi si teste specializate cu rezultate concludente.

Acest numar al revistei cuprinde prezentarea a trei DSLR-uri, Canon EOS 60D, Nikon D7000, si Sony A55.
O sectiune a revistei este rezervata cursurilor foto, astfel fotografii alflati la inceput pot alege cursul potrivit. De asemenea, revista cuprinde sfaturi practice legate de utilizarea filtrelor de polarizare si calcularea profunzimii de camp.

Revista mai cuprinde un test comparativ cu nu mai putin de 16 teleobiective cu zoom.
Celor care doresc un aparat versatil si capabil, in special pentru fotografia de calatorie, dar care nu presupune obiective interschimbabile, le-am pregatit un articol despre modelul Canon G12.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 134926

Specificatii

Revista FOTOCLASS nr. 6

Accesorii recomandate pentru

Revista FOTOCLASS nr. 6

Review-uri

Incarcare recenzii...